Sorteer op
  • Crystal glas hanger ovaal 13x18mm Light grey opal-Gold
    Crystal glas hanger ovaal 13x18mm Light grey opal-Gold

    Crystal glas hanger ovaal 13x18mm Light grey opal-Gold

    Heel mooi om te verwerken in de mooiste sieraden, deze prachtige facet geslepen crystal glas hanger. Deze hangers hebben een hele luxe uitstraling en geven een prachtige


    € 2,95

Facet hanger ovaal

Bent u op zoek naar een mooi en origineel sieraad? Deze prachtige facet hangers in de vorm van een ovaal hebben wij, net als vele andere hangertjes, in verschillende metaalkleuren verkrijgbaar in onze webshop. U kunt kiezen uit goud of zilverkleur, maar ook uit licht grijs, agua blue of groen crysolite green.

Facet bedeltjes

De mooie bedeltjes hebben een oogje aan de bovenkant waarmee u ze kunt bevestigen aan een ander sieraad. Zoals de naam al suggereert, zijn de hangers facet geslepen. Dit betekent dat de steen in zijn geheel is geslepen met schuin aflopende vlakken, zoals u ook kunt zien op de afbeeldingen op onze website.

Door het oogje aan de bovenkant van het sieraad kunt u bijvoorbeeld een ketting bevestigen met behulp van een buigringetje, maar het is ook mogelijk om er een oorbel van te maken, wat erg leuk kan zijn. Dankzij het facet geslepen ontwerp krijgen de hangers een luxe en modieuze uitstraling. De hangers zijn 13 bij 18 mm en van goede kwaliteit.

Daarnaast hebben wij alle sieraden benodigdheden beschikbaar op onze webshop om van de bedeltjes een prachtig en origineel sieraad te maken. We bieden bijvoorbeeld al basissieraden aan, maar het is ook leuk om zelf een stuk ketting te kopen, zoals jasseron kettingen. Deze kettingen hebben we in verschillende metaalkleuren, zoals geel koper, goud, zilver, en nog veel meer.

De perfecte sieraden onderdelen voor uw projecten

Het is ontzettend leuk om een ketting of armband mee te maken. Gebruik bij het bevestigen aan jasseron een buigringetje, spliringetje of bails. Maar er zijn natuurlijk meer opties dan alleen jasseron; we hebben ook allerlei soorten elastiek waarmee het bedeltje kan worden bevestigd. Het is natuurlijk ook superleuk om meerdere bedeltjes aan een ketting te hangen. Dus neem vooral een kijkje en maak uw sieraad helemaal naar uw wens en smaak.

Tegenwoordig zijn er veel jongeren bezig met het maken van sieraden, wat fantastisch is om te zien. Het is ook heerlijk om te merken dat ze de hele dag bezig kunnen zijn met het maken van sieraden zonder achter hun telefoon te zitten. Blijf dus helemaal bij de tijd en voel u jong door lekker zelf sieraden te maken. Geef ze cadeau, verkoop ze door, deel ze uit aan vrienden of vriendinnen, en praat er lekker over onderling. Wees vooral heel trots op uw eigen werk.

Geschreven door Bente van Vondel, Stagiaire International Business Studies

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss