Sorteer op

Goedkope Organza zakjes 10 x 12 cm

De maat is van het gehele zakje.

Of u nu een beginner bent of al ervaring heeft in sieraden maken, met de juiste materialen en gereedschappen kunt u prachtige zelfgemaakte sieraden creëren. Experimenteer met verschillende stijlen en technieken om uw eigen unieke sieraden te maken en veel plezier tijdens het proces!

Wanneer het gaat om het geven van kleine attenties, maakt de verpakking vaak net zo veel indruk als het cadeau zelf. De organza zakjes van 10 x 12 cm van 't Kralenstulpje maken van elk klein gebaar een gedenkwaardig moment.

. De maten van de zakjes zijn van het gehele zakje. Aan het lintje bevestigt u eenvoudig een labeltje waar u bijvoorbeeld een naam op kunt schrijven.

Organza Cadeauzakjes 10 x 12 cm: Maak Ieder Bedankje Uniek

Deze organza zakjes zijn ideaal als bedankjes voor bruiloften en andere speciale gelegenheden. Vul ze met kleine schatten zoals snoepjes, dropjes, bruidssuikers of pepermuntjes. Wilt u uw gasten iets extra’s bieden? Denk aan een stukje zeep of een leuke aansteker met opdruk. De keuze is aan u en de mogelijkheden zijn eindeloos.

De tule gaas van het zakje zorgt voor een elegante look, terwijl het lintje het heel praktisch maakt. Een snel strikje en uw cadeau is klaar om te schenken. Daarnaast kunt u aan het lintje eenvoudig een labeltje bevestigen, waar u bijvoorbeeld de naam van de ontvanger of een korte boodschap op kunt schrijven.

Voile zakje of juwelen zakjes

Ook kan het zijn dat er bij enkele zakjes een paar mm tot een cm afwijking zit in de maat. Het is allemaal handwerk. Wilt u hier rekening mee houden? Ook dit telt niet voor de luxe zakjes en nogmaals, hier de prijs ook naar!

Wij bieden deze charmante zakjes aan in sets van naar schatting 50 of 100 stuks. Let op: omdat de aantallen handmatig worden geteld, kan er een kleine afwijking zijn in de uiteindelijke hoeveelheid, tot maximaal 5% meer of minder. Daar is de prijs op aangepast, dus houdt u daar rekening mee bij uw aankoop.

Elk zakje wordt met de hand gemaakt en dat betekent dat er kleine verschillen in maat kunnen zijn. Dat kan variëren van een paar millimeter tot een centimeter. Ook dit is al verwerkt in de prijs, dus geen zorgen over eventuele verrassingen.

Zoals u van 't Kralenstulpje mag verwachten, hebben wij naast deze prachtige organza zakjes een uitgebreid assortiment aan kralen, bedels en sieraden onderdelen. Of u nu inspiratie zoekt voor het maken van armbandjes met kleine kraaltjes, glaskralen of edelsteen kralen, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft. En wat is er nu beter dan uw zelf gemaakte sieraden te presenteren in deze stijlvolle zakjes? Elk detail telt en met onze organza zakjes geeft u uw cadeautjes de aandacht die ze verdienen.

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss