Sorteer op
Sorteer op

Organza zakjes hartvorm

  • Liefde is...een organza cadeau zakje in een hartvorm vullen met rozenblaadjes of potpourri en overal neerhangen waar het lekker moet ruiken.
  • Liefde is..dit lieve kleine organza zakje vullen met geurende bloembladeren en overal neerhangen waar je geliefde kan komen.
  • Liefde is, gasten na een trouwerij dit lieve zakje meegeven met een paar snoepjes erin.
  • Liefde is, dit zakje van zeer luxe kwaliteit als cadeautje weggeven met een paar oorbellen of met zilveren ringen erin.

Hartje organza zakje

Deze hartvormige organzazakjes zijn gemaakt met liefde en dat zie je! Er zit een mooi satijnlintje in om het organzazakje dicht te maken.  Het kleine zakje is voor vele doeleinden geschikt. Aan het lintje bevestig je eenvoudig een labeltje waar je bijvoorbeeld een naam op kunt schrijven.

Hartje voile zakje of hartje juwelenzakje

Deze zakjes zijn allemaal van uitstekende kwaliteit. Ze zijn gemaakt van een soort gaas, voile of tule stof waardoor ze net iets doorzichtig zijn. De maten van de zakjes zijn van het gehele zakje.

 

~verkrijgbaar bij 't Kralenstulpje

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss