Sorteer op
Sorteer op

Organza zakjes hartvorm

De maat is van het gehele zakje.

De hartvormige organza zakjes zijn perfect om uw liefde en genegenheid te uiten op verschillende manieren. De maat van deze zakjes geldt voor het gehele zakje.

  •  Liefde is... een organza cadeauzakje in de vorm van een hart vullen met rozenblaadjes of potpourri en overal hangen waar een heerlijke geur gewenst is.
  • -Liefde is... dit schattige kleine organza zakje vullen met geurende bloemblaadjes en overal plaatsen waar uw geliefde kan komen, zodat ze worden verwelkomd met een heerlijke geur.
  • -Liefde is... uw gasten na een bruiloft dit lieve zakje meegeven, gevuld met een paar snoepjes om hen te bedanken voor hun aanwezigheid.
  • Liefde is.... dit zakje van zeer luxe kwaliteit als geschenk weggeven, bijvoorbeeld met een paar oorbellen of zilveren ringen erin, om uw liefde en waardering te tonen.

Hartje organza zakje

Deze hartvormige organza zakjes zijn met liefde gemaakt en dat is te zien! Ze zijn voorzien van een prachtig satijnen lintje waarmee u het zakje kunt sluiten. Dit kleine zakje is veelzijdig in gebruik en biedt tal van mogelijkheden om uw genegenheid te tonen. Aan het lintje kunt u eenvoudig een labeltje bevestigen waarop bijvoorbeeld een naam geschreven kan worden.

Hartje voile zakje of hartje juwelenzakje

Deze zakjes zijn allemaal van uitstekende kwaliteit. Ze zijn gemaakt van een soort gaas, voile of tule stof waardoor ze net iets doorzichtig zijn. De maten van de zakjes zijn van het gehele zakje.

U kunt deze prachtige hartvormige organza zakjes verkrijgen bij 't Kralenstulpje. Ze zijn ideaal om uw genegenheid op een charmante manier te tonen bij verschillende gelegenheden.

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss