Sorteer op

Pompom bedels luxe met glitters

 

Pompom bedels

U kunt hier verschillende dingen mee maken, zoals armbandjes, kettingen, oorbellen,  hangertjes enzovoort. Deze bedels zijn leuk te dragen bij allerlei kleuren en zijn geschikt om te dragen bij chique evenementen.

Luxe pompom bedels met glitters

U kunt verschillende sieraden met dit bedeltje maken, zoals een haarband. U heeft een simpele haarband nodig waar niks opzit alleen een kleurtje. Dan kiest u de verschillende kleuren en deze in verschillende maten. Daarna plakt u met een lijmpistool de pompom bedels op de haarband.

Deze bedels vallen ook niet te missen als een hangertje. u kiest de kleuren of één kleur die u aan het hangertje wilt hebben. Als dit klaar is kunt u die gebruiken als een koortje aan uw telefoon, een sleutelhanger of een tashanger. Natuurlijk kunt u het bedeltje ook bevestigen aan een oorbel, ketting of een armbandje.  Er zijn dus genoeg mogelijkheden waar u het bedeltje aan vast kunt maken.

Daarnaast is het ook heel erg leuk om een armbandje te maken met de bedels. Als u één kleur kiest is staat het super leuk, maar een kleuren combinatie is ook leuk. Tussendoor kunt u er ook voor kiezen om een ander leuk bedeltje toe te voegen.

Sieraden setjes zelf maken

Hoe leuk is het om een setje samen te stellen en samen in elkaar te maken. U kunt er dan voor kiezen om verschillende kleuren bij elkaar te zoeken die leuk bij elkaar staan. Daar kunt u dan met andere bedeltjes een armbandje, ketting en oorbelletjes van maken. Een sieraden setje staat vaak ook eleganter voor een feestje, verjaardag, als u gaat uiteten of andere belangrijke gelegenheden. Dit is natuurlijk ook leuk om samen te maken met uw kinderen, kleinkinderen, nichtjes en neefjes. Echter, is dit ook leuk om te doen op een kinderfeestje. Dat vriendinnetjes met elkaar een sieraden setje maken met dezelfde kleuren.

Ik hoop dat u wat meer inspiratie heeft gekregen met wat u met deze bedeltjes kunt doen en maken. Daarnaast wens ik u heel veel plezier met het maken van uw eigen unieke sieraad of sieraden setje. Ook wens ik u veel plezier met het dragen van de sieraden en dat het u er vele gelukkige momenten van gaat hebben.

Geschreven door Jorieke Tiggelaar Stagiaire International Business Studies

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss