Sorteer op

Strass look acryl kralen

Via dit stukje tekst ga ik vertellen over de strass-look acrylkralen. Deze kralen lijken op een soort discobal, vind ik zelf. Dat is ook direct de reden dat ik deze kralen zo leuk vind. Ook heb ik zelf een aantal sieraden met deze kralen gemaakt. Dit komt doordat ik vaak naar discofeestjes ga en deze kralen dan perfect bij mijn outfit passen. We verkopen deze kralen ook in diverse kleuren, wat ik zelf heel erg leuk vind. Op deze manier kan ik zelf heel makkelijk kiezen welke soort sieraad ik ga maken en welke kleur bij mijn outfit voor de avond past.

Oorbellen maken van kralen met glitter look!

Ook kunt u heel goed oorbellen maken van deze kralen. Dit komt vooral doordat het acrylkralen zijn en dat is een licht materiaal waardoor ze fijn te dragen zijn. We verkopen sommige kleuren in verschillende formaten, maar we verkopen ook kleurenmixen. De kleurenmixen vind ik altijd leuk om te gebruiken, omdat je voor een verrassing komt te staan of je wat kunt met de kleuren. Vaak gebruik ik een kleurenmix als ik een zomer- of lentearmbandje of ketting maak. Zo gebruik ik allerlei verschillende kleuren en aantallen.

Glitter kralen kopen?

Uiteindelijk creëert u dan ook een patroon, maar niet een die van tevoren bedacht is. Soms is het ook juist leuk en goed om kleuren en kralen te pakken die u juist leuk vindt, zonder na te denken welk patroon u gaat gebruiken voor dit armbandje, ketting of enkelbandje. Ik hoop dat u het leuk vond om op deze manier over de strass-look acrylkralen te lezen. Deze kralen kunnen voor verschillende soorten sieraden gebruikt worden en ik hoop dat ik daarvoor inspiratie heb kunnen geven. Mocht u vragen hebben over de kralen of over materialen die u nodig heeft, kunt u altijd per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw mogelijke vragen. Daarnaast wens ik u veel plezier met het maken van uw eigen sieraad.

Groetjes Jorieke, Stagiaire International Business Studies

Sprankelende acryl kralen

De strass look acryl kralen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Ze wegen bijna niets en ze zijn gemakkelijk te combineren met andere kralen en materialen. Of u nu een armband, ketting, haarsieraad of andere accessoires wilt maken, deze bling kralen zorgen voor een schitterend effect.

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss