Sorteer op

Crackle glas kralen kubus

Via deze pagina wil ik u graag informatie geven over de crackle glas kralen kubus, ook wel Craquelé kralen genoemd. Deze glaskralen hebben een bijzondere vierkante vorm en een gemiddelde grootte, waardoor ze perfect zijn voor het maken van armbandjes. Ze zijn ook erg leuk in combinatie met een bedelhanger.

Kleuren glaskralen

De meeste crackle glas kralen hebben meerdere kleuren in de kraal. We bieden deze kralen ook aan in verschillende kleuren en vanwege hun vierkante vorm sluiten ze mooi op elkaar aan.

Naast het crackle effect zijn deze kralen transparant van aard. De meeste glaskralen hebben een formaat van 8x9mm. Wanneer de crackle glas kralen in het juiste licht worden geplaatst, stralen ze prachtig op.

Glaskralen verwerken in een enkelbandje

Zelf heb ik gewerkt met de transparante lila crackle glas kraal. Met deze kralen heb ik een enkelbandje gemaakt. Hiervoor had ik niet zo'n groot aantal kralen nodig. Ik heb ook een bedelhanger gebruikt om het sieraad nog meer te laten opvallen. Voor dit enkelbandje koos ik een veertje bedelhanger, omdat ik vond dat deze goed paste bij de lila transparante kralen. De lila transparante kleur associeer ik voornamelijk met de natuur en dieren. Het handige van het feit dat deze kralen per tien worden verkocht, is dat ik eenvoudig kon inschatten hoeveel kralen ik ongeveer nodig had.

Ik hoop dat u het leuk vond om op deze manier meer te lezen over de crackle glas kralen vierkant. Als u nog vragen heeft over de kralen of over welke materialen u kunt gebruiken, kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail. We helpen u graag verder en streven ernaar om u zo goed mogelijk te informeren.

Ik wens u veel plezier bij het maken van uw eigen sieraad en ik hoop dat u er mooie momenten mee kunt creëren!

Groetjes Jorieke, stagiaire International Business Studies

"Kralen zijn de kleine bouwstenen die onze creatieve visies tot leven brengen."

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss