per pagina
Sorteer op
    1 - 60 van 93 resultaten
  • 1
  • 2

Beadalon sieraden materialen

Beadalon sieraden materialen

De materialen van Beadalon zijn van top kwaliteit en wij van 't Kralenstulpje zijn er trots op dat we officieel leverancier zijn van Beadalon artikelen om sieraden te maken. Beadalon staat onder andere bekend om zijn hoge kwaliteit rijgdraad, ze zijn ook distribiteur van Griffin, het hoogwaardige rijgdraad met een naald. Beadalon is een Amerikaans bedrijf en maakt al sinds 1976 het beste sieradendraad en hebben een samenwerkingsverband met een aantal ander toonaangevende fabrieken als het om rijgdraad voor kralen gaat. Zo worden krachten gebundeld en domineren ze de markt van de sieradenonderdelen.

Wij kunnen de artikelen van Beadalon voordelig leveren en meteen vanuit voorraad! 

Beadalon materialen Beads and Basics

Beadalon is gefocust op de basis benodigdheden om sieraden te maken. Voornamelijk richten ze zich op draad, maar ook onderdelen en werkmaterialen om sieraden te maken. Beadalon heeft ook kwalitatief hoogwaardige gereedschappen zoals tangensetjes en nog veel meer. Mocht u iets willen bestellen van Beadalon en we hebben het niet in ons assortiment? Laat het ons weten en we doen ons best om het in ons assortiment te nemen. Dit is al mogelijk wanneer u van 1 artikel minimaal 5 stuks wilt afnemen. 

Beadalon kralen

Alhoewel het woord bead = kraal in Beadalon voorkomt, verkoopt Beadalon alles behalve kralen. Maar gelukkig heeft 't Kralensstulpje meer dan 25.000 artikelen waaronder een heleboel verschillende soorten kralen, hierdoor zijn we ondertusssen een van de betere kralenwinkels geworden in de de doehetzelf artikelen op het gebied van de sieradenhobby. Dat is ook de reden waarom Beadalon leverancier voor ons is geworden. 't Kralenstulpje wil haar naam verbinden aan kwaliteit maar wel voor een betaalbare prijs. Houdt de site in de gaten, we wachten iedere week weer op nieuwe voorraden. 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss