Sorteer op
Sorteer op

Organza zakjes  11 x 16 cm

Organza zakjes  11 x 16 cm

De maat is van het gehele zakje.

De transparante organza zakjes van 11 x 16 cm zijn perfect voor het verpakken van diverse geschenken. Deze zakjes zijn voorzien van een satijnen lintje of een koordje waaraan u eenvoudig een bedankkaartje kunt bevestigen. De organza stof is doorzichtig, vergelijkbaar met tule, waardoor u een glimp kunt opvangen van de inhoud. Het gebruik van organza in bruidskleding maakt deze zakjes ook zeer geschikt voor het verpakken van bedankjes op bruiloften, wat een extra feestelijk tintje geeft aan uw cadeautjes.

Dit formaat zakje biedt voldoende ruimte voor verschillende toepassingen. U kunt er bijvoorbeeld een potje crème in verpakken, maar ook een flesje parfum inclusief verpakking, 3 nagellakflesjes, of twee kleine flesjes massageolie passen er gemakkelijk in. Met zo'n feestelijk organza cadeauzakje als verpakking, bent u verzekerd van succes. Aan het lintje kunt u moeiteloos een labeltje bevestigen waarop bijvoorbeeld een naam geschreven kan worden. 

Voile zakje of juwelen zakjes

De aantallen van de organza zakjes zijn bij benadering 50 of 100 stuks. Kleine aantallen worden handmatig geteld, waardoor er een afwijking van maximaal 5% meer of minder kan zijn. Houd hier rekening mee als u precies 100 of 50 stuks nodig heeft. Dit heeft invloed op de prijs, maar dit geldt niet voor de luxe zakjes.

Het kan ook voorkomen dat bij enkele zakjes een kleine afwijking in de maat zit, variërend van enkele millimeters tot een centimeter. Dit komt omdat de zakjes handgemaakt zijn. We vragen uw begrip hiervoor. Ook hier geldt dat dit niet van toepassing is op de luxe zakjes, waarbij de prijs hierop is afgestemd.

Deze organza zakjes zijn verkrijgbaar bij 't Kralenstulpje en bieden een prachtige manier om uw geschenken op een feestelijke wijze te presenteren.

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss