Sorteer op
Sorteer op

14mm edelsteen kraal

Edelsteen kralen van matte lapis Lazuli

Foto is van Joey Slager

Edelsteen kralen zijn een bijzondere manier om de magie van edelstenen te verankeren in uw dagelijkse leven. Zeldzame edelstenen kralen hebben niet alleen een prachtig uiterlijk, maar ook een bijzondere betekenis. De helende eigenschappen van edelsteen kralen worden gekoppeld aan hun unieke trillingen die op uw menselijke frequentie trillen. Natuursteen kralen van 14mm zijn robuust en geschikt voor stoere mannen. Ze zijn gemaakt van een verscheidenheid aan edelstenen, waaronder jaspis, carneool, agaat, turkoois en vele anderen. Deze kralen kunnen worden gedragen als sieraad of gebruikt in meditatie, waardoor uw energiebalans verhoogt en uw geestelijke en emotionele welzijn verbetert. Kortom, edelsteen kralen bieden u een unieke manier om de magie van edelstenen te ervaren.

Energie van natuurstenen kralen

Edelsteen kralen zijn een geweldige manier om de energie van natuurstenen te ervaren. Deze kraaltjes, die c.a. 14mm groot zijn, zijn prachtig om te dragen op uw huid als u contact wilt maken met uw lichaam. Het is belangrijk om de stenen voor het dragen te reinigen, zodat u zich optimaal kunt verbinden met hun energie. Er zijn veel verschillende edelsteen kralen verkrijgbaar, elk met hun eigen unieke energie. Kies de edelsteen kralen die het beste bij u passen en experimenteer met het dragen van deze kralen om zo de energie van de natuur in uw leven te brengen.

Kralen van eeuwenoude materialen, draag natuurstenen kralen!

Edelsteen kralen zijn kralen gemaakt van eeuwenoude materialen. Door deze kralen te dragen, kunt u terugkeren naar de bron en terugkeren naar de natuur. Deze kralen zijn duurzaam en elke kraal is anders, waardoor u een uniek sieraad creëert. De edelsteen kralen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder de kralen van 14mm. Deze kralen hebben een prachtige glans en een mooie kleur. Ze zijn perfect voor het maken van sieraden of om te gebruiken als decoratie. Met deze edelsteen kralen creëert u een stijlvolle look die u met trots kunt dragen.

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

â€ïžđŸŒž Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. đŸŒŒđŸŽ
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss