Sorteer op
 • 5 x Bruine kralen van natuursteen c.a. 14mm gat 1,4mm
  5 x Bruine kralen van natuursteen c.a. 14mm gat 1,4mm

  Bruine kralen van natuursteen c.a. 14mm gat 1,4mmMoeder natuur inspireerde de eerste mensen, om kunst te creëren, religie, sieraden. Dus laat ons ook u inspireren met onze prachtige natuursteen kralen! Combineer, experimenteer en…

  € 1,99
 • 5 x facet edelsteen kraal van gestreepte agaat 14 mm gat: 1mm assortiment
  5 x facet edelsteen kraal van gestreepte agaat 14 mm gat: 1mm assortiment

  Edelsteen kraal facet kraal van gestreepte agaat 14 mm gat: 1mm mixDe facet edelsteen kraal van gestreepte agaat, met een diameter van 14 mm en een gat van 1 mm, voegt een prachtig natuurlijk element toe aan uw sieradencreaties.…

  € 3,49

14mm edelsteen kraal - edelsteen kralen om sieraden te maken

Edelsteen kralen van matte lapis Lazuli

Foto is van Joey Slager

Edelsteen kralen zijn een bijzondere manier om de magie van edelstenen te verankeren in uw dagelijkse leven. Zeldzame edelstenen kralen hebben niet alleen een prachtig uiterlijk, maar ook een bijzondere betekenis. De helende eigenschappen van edelsteen kralen worden gekoppeld aan hun unieke trillingen die op uw menselijke frequentie trillen. Natuursteen kralen van 14mm zijn robuust en geschikt voor stoere mannen. Ze zijn gemaakt van een verscheidenheid aan edelstenen, waaronder jaspis, carneool, agaat, turkoois en vele anderen. Deze kralen kunnen worden gedragen als sieraad of gebruikt in meditatie, waardoor uw energiebalans verhoogt en uw geestelijke en emotionele welzijn verbetert. Kortom, edelsteen kralen bieden u een unieke manier om de magie van edelstenen te ervaren.

Energie van natuurstenen kralen

Edelsteen kralen zijn een geweldige manier om de energie van natuurstenen te ervaren. Deze kraaltjes, die c.a. 14mm groot zijn, zijn prachtig om te dragen op uw huid als u contact wilt maken met uw lichaam. Het is belangrijk om de stenen voor het dragen te reinigen, zodat u zich optimaal kunt verbinden met hun energie. Er zijn veel verschillende edelsteen kralen verkrijgbaar, elk met hun eigen unieke energie. Kies de edelsteen kralen die het beste bij u passen en experimenteer met het dragen van deze kralen om zo de energie van de natuur in uw leven te brengen.

Kralen van eeuwenoude materialen, draag natuurstenen kralen!

Edelsteen kralen zijn kralen gemaakt van eeuwenoude materialen. Door deze kralen te dragen, kunt u terugkeren naar de bron en terugkeren naar de natuur. Deze kralen zijn duurzaam en elke kraal is anders, waardoor u een uniek sieraad creëert. De edelsteen kralen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder de kralen van 14mm. Deze kralen hebben een prachtige glans en een mooie kleur. Ze zijn perfect voor het maken van sieraden of om te gebruiken als decoratie. Met deze edelsteen kralen creëert u een stijlvolle look die u met trots kunt dragen.

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss