Sorteer op
Sorteer op

Macramé koord 0,8mm

Er zijn heel veel verschillende soorten Macramé koord of Macramé touw verkrijgbaar. Wij verkopen met Macramé koord om sieraden te maken. Dit koord heeft een zachte satijnglans en is soepel en af te werken een een vlammetje van een aansteker. Doe dit wel voorzichtig en zorg altijd dat er een glas water in de buurt is!

Macramé kord 0,8mm om sieraden te maken

Dit Macramé koord van 0,8 mm past vrijwel door elk gat. Het gemiddelde gat van een kraal is c.a. 1mm en daar kan dit koord met gemak doorheen!

Macramé touw groter dan 0,8mm

Macramé touw is wat dikker en wordt veelal gebruikt om bijvoorbeeld plantenhangers of tassen te maken en bestaat vaak uit hennep vezels. Er staan heel veel voorbeeldjes op het internet van leuke knooptechnieken met kralen. Voor de wat groffere Macramé werken worden vaak deze houten kralen gebruikt met een groot gat.

 

Kijk hier voor de Macramé slotjes!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss