Sorteer op

Glas hangers

Wensflesje glas hanger

Foto is van Engeltjes made by Annie.

Sieraden maken in Oktober

Het is bijna zo ver, Halloween, zeker niet mijn favoriete feest, want ik gil mijn longen uit mijn lijf en ben erg bang in het donker. Maar er zijn mensen die er van houden, ergens kan ik het wel snappen, de leuke en creatieve kostuums die u helemaal zelf kunt bedenken en zelfs maken.

Het is altijd een wedstrijd wie het engste en mooiste kostuum heeft. Nu hebben wij mooie glashangers te koop, helemaal om uw kostuum af te maken, zodat u de mooiste heeft. Maak van de glashangers, oorbellen, een ketting, een armband of heel wat anders, zo kunt u ze ook aan uw kostuum hangen of gewoon als decoratie in huis.

Bedels van glas

De glashangers, zijn 38mm en hebben een zilveren oogje aan de bovenkant waar u gemakkelijk draad doorheen kan halen. We hebben drie verschillende glashangers met een afbeelding erop, zo hebben wij er een met een heks op een bezemsteel, een met pompoenen, en een met een heks. Maar we hebben ook zeker andere glashangers zo hebben wij ook een mooie glashanger in het groen in de vorm van een speerpunt,

in deze glashanger zit een klein gaatje van 1 mm, waar u draad doorheen kun rijgen. Maar hoe leuk is het vullen van een wensflesje, hieraan zit geen gaatje of oogje waarmee u het kunt bevestigen, maar u zou wel een draadje kunnen binden aan de bovenkant van het flesje en het op deze manier aan een ketting maken.

Zo ziet u de flesjes vaak gevuld met zand en schelpen, maar u kunt er helemaal uw eigen ding van maken. Maak het een mooi cadeau, voor wanneer iemand zwanger is of juist jarig is. U kunt het cadeau helemaal personaliseren met spulletjes die de ontvanger leuk vind. Zo kan dat tegenwoordig met bijna alle sieraden. U kunt namelijk heel gemakkelijk zelf mooie sieraden maken, deze heeft dan niemand anders dus u ben lekker origineel. Dus ook bij het maken van kostuums kunt u gemakkelijk mooie en bijpassende sieraden maken. Ook kunt u de kralen of draden weer hergebruiken als u het sieraad weer netjes uit elkaar haalt. Zo hebben wij ook alles voor het maken van sieraden te koop op onze website, dus neem zeker even een kijkje en ga lekker aan de slag en wees creatief. U maakt dit jaar het mooiste en engste kostuum. Dan wens ik u heel veel plezier.

Geschreven door Bente van Vondel Stagiaire International Business Studies

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss