Sorteer op

Crackle glas kralen 10mm

Via deze pagina wil ik u graag meer vertellen over de crackle glaskralen van 10mm. Deze kralen zijn iets groter dan gemiddeld, maar ze zijn nog steeds heel geschikt voor het maken van armbanden of enkelbandjes. Deze glaskralen zijn leuk om te gebruiken en te combineren met bedelhangers. De meeste crackle glaskralen hebben meerdere kleuren in de kraal, en we bieden deze kralen aan in verschillende kleuren. Ze hebben een rijggat van 1,3mm, wat betekent dat ze goed te combineren zijn met andere formaten kralen die ook een rijggat van 1,3mm hebben. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de dikte van het draad.

Crackle kralen om te combineren voor vrolijke sieraden

Ik vind het persoonlijk leuk om de tien millimeter kralen te gebruiken voor een ketting en ze te combineren met andere formaten kralen om een patroon te creëren. Natuurlijk gebruikt u ook weer een bedelhanger, die u aan een bail kunt bevestigen met behulp van een buigringetje. De crackle glaskralen hebben een transparante gloed, waardoor ze prachtig oplichten wanneer ze in het juiste licht worden geplaatst.

Ik heb zelf al gewerkt met de oceaanblauwe crackle kraal. Met deze kralen heb ik een ketting gemaakt. Hiervoor had ik aardig wat kralen nodig en ik heb een zeester bedelhanger gebruikt. Ik koos hiervoor omdat ik vond dat het goed paste bij de oceaanblauwe kralen. Het handige aan het feit dat deze kralen per tien worden verkocht, is dat u niet precies hoeft uit te rekenen hoeveel u nodig heeft. U kunt echter wel beter inschatten hoeveel extra kralen u nodig heeft, zodat u niet met te veel kralen achterblijft.

Ik hoop dat u het leuk vindt om op deze manier meer te lezen over de crackle glaskralen van 10mm. Als u nog vragen heeft over de kralen of over welke materialen u kunt gebruiken, kunt u altijd contact met ons opnemen via de e-mail. We helpen u graag verder en streven ernaar om u zo goed mogelijk te informeren.

Ik wens u veel plezier bij het maken van uw eigen sieraad en ik hoop dat u er mooie momenten mee kunt creëren!

Groetjes Jorieke, Stagiaire International Business Studies

"Creativiteit is de sleutel tot het vinden van nieuwe wegen en oplossingen."

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss