Sorteer op
Sorteer op

Plat leer met gegraveerde quotes!

De nieuwste musthave op het gebied van leer is ons nieuwe imi leer met gegraveerde quotes en vrolijke woordjes. Dit gave platte leer is ontworpen door ons design team! In een handomdraai maakt u van dit leer de leukste armbandjes. U kunt het imi leer gebruiken in combinatie met onze eindkappen en sloten van metaal DQ voor een super gave look!

Klik hier voor slotjes!

Quotes, u kent ze vast wel. Het zijn korte tekstjes met een betekenis. Ze kunnen gaan over het leven of andere dingen die u misschien leuk vindt om te doen. Quotes bestaan om mensen te amuseren, maar ook om anderen aan te moedigen iets te doen.

Ze kunnen u bijvoorbeeld inspireren om het leven wat minder serieus te nemen of hard te werken voor uw toekomstige doelen. Ze kunnen zelfs helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen in het leven. U kunt uw eigen quotes maken, zoals veel mensen doen. Daarnaast zijn er talloze quotes te vinden op internet, maar vergeet ook zeker niet om om u heen te kijken, bijvoorbeeld in winkels. Quotes worden veel gebruikt in onze samenleving. U ziet ze vaak op t-shirts of truien. Zoals eerder vermeld, worden ze vaak gebruikt.

Sieraden met citaten!

Er is vast een citaat dat u heeft geïnspireerd. Het is geweldig als u met zo'n citaat ook andere mensen kunt inspireren of erover kunt praten met anderen. Maar het is natuurlijk ook leuk om het te dragen. Daarom worden quotes veel gebruikt in de mode-industrie, en ook wij als sieradenbedrijf vinden dit een fantastisch idee. Veel mensen dragen graag armbanden. Ook het creatief bezig zijn en het zelf maken van dingen wordt door veel mensen als hobby gezien. Hoewel veel mensen er niet genoeg tijd voor vrijmaken, zijn er ook veel mensen die wekelijks of dagelijks bezig zijn met het maken van sieraden. Dit kan zijn om ze zelf te dragen of zelfs om ze te verkopen, wat natuurlijk beide veel plezier geeft.

Platte leren bandjes om sieraden te maken

Nu verkopen wij ook erg leuke platte leren bandjes met gegraveerde quotes erop. Deze bandjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, diktes en met verschillende quotes, zoals "Leef het leven en geniet van elk moment". Als u hier een mooie armband van maakt, wordt u er telkens aan herinnerd wanneer u ernaar kijkt. En wie wil dat nu niet? Soms vergeten we namelijk hoe mooi het leven eigenlijk is, kijk maar eens naar buiten. Hoewel de zon niet altijd schijnt, is de wereld toch prachtig. Neem dus vooral een kijkje in onze webshop.

 

Groetjes Bente, Stagiaire International business studies.

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss