Sorteer op

Edelsteen tussenstukken

Wat kun je allemaal maken met een half edelsteen tussenstukje of tussenzetsel? Dat kunt u lezen op deze pagina. Ook ga ik vertellen wat het assortiment is.

Sieradenonderdelen: Edelsteen tussenstukken

Met de edelsteen tussenstukken kunt u zelf armbandjes, kettingen, hangers en ringen maken. Doordat de edelsteen een natuursteen is, is daar altijd een groot aantal in kleuren van. De kleuren kunnen heel erg verschillen in welk licht u het houdt. De meeste half edelstenen tussenstukken zijn vaak facet geslepen.

De tussenstukken worden in verschillende maten geleverd zoals, 13x18mm, 16x32mm, 12x12mm en 20x7mm. Ook zijn er allemaal verschillende maten zijn heb je ook 23 verschillende soorten kleuren kunt u ook nog kiezen tussen zilver en goudkleur metaal dat om de natuursteen heen zit.

Sieraden maken met tussenstukken van edelsteen

Het maken van een sieraad met de edelsteen tussenstukken is zo makkelijk, omdat er aan beide kanten een oogje zit waar je een nietstift (voor een oorbel), touwtje, buig ringen, elastiek enz. doroheen kunt doen. U kunt ook een hanger maken met een tussenstuk, nietstift, kettelstift en andere kralen of bedels. Op deze manier is het heel makkelijk om een sieraad te maken en door de hoeveelheid variatie is de keuze niet beperkt en zit er voor iedereen wat tussen.

Enkele betekenissen van edelstenen

Elke soort edelsteen heeft een andere betekenis. De Tijgeroog heeft een beschermende werking die kijkt naar het totaal plaatje. Hij geeft bescherming tegen negatieve invloeden en geeft inzicht in onszelf en anderen. Ook helpt hij met afstand nemen, overzicht te behouden en je doel te bereiken.

De Lapis Lazuli half edelsteen is een spirituele natuursteen. Hij bevordert spirituele krachten en vaardigheden. Ook geeft hij verlichting, wijsheid en innerlijke rust. Hij helpt bij het vinden van uw eigen innerlijke waarheid en die te accepteren. Het belangrijkste van alles hij helpt u uw eigen weg te bewandelen.

De Aventurijn half edelsteen werkt beschermend en helpt met het bevorderen van je gevoel en welzijn door een kalmerend gevoel te geven. Hij voorspoed geluk en helpt u om uw dromen waar te maken. Daarnaast stimuleert hij tolerantie, enthousiasme en inlevingsvermogen.

De Turquoise Half edelsteen staat voor spirituele groei en helpt de ziel zich te uiten. Hij geeft bewustheid hoe u uit een bepaalde situatie kunt komen. Hij leert u vertrouwen te krijgen in uw intuïtie.

De Amber  werkt reinigend en beschermend. Hij biedt krachtige en zachte energie. Zo brengt hij de lichamelijke en geestelijk pijn in balans. Daarnaast probeert hij de pijn te verminderen. De steen maakt vrolijk en stabiel en bied een steuntje in de rug wanneer dat nodig zal zijn.

Dit waren een paar voorbeelden van edelstenen met de betekenissen. Er zijn nog veel meer soorten en prachtige betekenissen.

Geschreven door Jorieke, Stagiaire International Business studies

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss