Sorteer op
 • 10 x Preciosa Kristal Bicone kraal 8 mm light Turquoise
  10 x Preciosa Kristal Bicone kraal 8 mm light Turquoise

  Preciosa Kristal Bicone kraal 8 mm ight Turquoise

  Deze Swarovski en Preciosa kristallen worden verwerkt in vele prachtige vormen en maten en zijn prachtig sierlijke stukken voor elk sieraad!

  Hou het minimalistisch met een kleine


  € 1,99

Swarovski & Preciosa Kristal kralen Bicone 10mm

Voor alle andere soorten Swarovski en Preciosa Kristal, verwijzen wij u graag naar de lijst in het linker menu onder "Swarovski kristal kralen". Misschien heeft u wel eens gehoord van Preciosa, "het zusje" van Swarovski. Preciosa kristal is een even vooraanstaand wereldmerk als Swarovski, sterker nog, het verschil is bijna niet te onderscheiden. Echter heeft Preciosa een iets beperkter kleurenpalet dan Swarovski. De beste kristal kralen, waaronder die van het wereldmerk Preciosa, worden met grote precisie gefacetteerd. Het merk Preciosa is bovendien veel betaalbaarder dan Swarovski. U krijgt dus schitterende en hoogwaardige kristallen kralen voor een vriendelijke prijs! In het verleden hebben we een aanzienlijke hoeveelheid Swarovski en Preciosa (in verhouding) tegen zeer lage prijzen kunnen inkopen vanuit een faillissement. Echter, zodra deze voorraad op is, zullen we geen nieuwe bestellingen plaatsen. We hebben ervoor gekozen om onze prijzen niet aanzienlijk te verhogen om zo betaalbaar te blijven voor onze  klanten.

Bicone swarovski kralen met hartje van Swarovski kristal

Swarovski & Preciosa Kristal Kralen Bicone 10mm: Een Klasse Apart

Als u op zoek bent naar een manier om echt indruk te maken met uw zelf gemaakte sieraden, dan zijn onze Swarovski & Preciosa kristal kralen Bicone van 10mm precies wat u nodig heeft. Dit formaat is zonder twijfel een klasse apart en biedt een ongeëvenaarde schoonheid en glans. 't Kralenstulpje is verheugd u deze bijzondere kralen aan te bieden in verschillende kleuren en afwerkingen, om aan al uw creatieve behoeften te voldoen.

Waarom 10mm Bicone Kralen Kopen?

Met een indrukwekkende diameter van 10mm, hebben deze kralen de kracht om echt een statement te maken. Ze zijn perfect geschikt voor kettingen die de aandacht trekken, of als centraal punt in een elegante armband. De grootte en het schitterende effect maken ze ook geschikt voor meer formele sieraden.

Sublieme Kwaliteit van Swarovski kralen

De naam Swarovski staat synoniem voor topkwaliteit en niets minder dan dat. De precisie en het vakmanschap waarmee deze kralen zijn gemaakt, zorgen voor een fantastisch spectrum van licht en kleur, waardoor uw zelf gemaakte sieraden echt zullen stralen.

Preciosa kralen: Betaalbare Luxe

Voor wie zoekt naar luxe zonder het hoge prijskaartje, zijn de 10mm Preciosa kristal kralen een prachtig alternatief. Ze bieden een uitzonderlijke kwaliteit en glans, maar zijn toch betaalbaar, waardoor iedereen van hun schoonheid kan genieten.

Dankzij hun formaat en aantrekkingskracht, zijn de 10mm Swarovski en Preciosa Bicone kralen geweldige kandidaten om te combineren met andere luxe materialen. Denk aan edelsteen kralen, bedeltjes of zelfs kleinere Bicone kralen voor een gelaagd effect.

Vertrouwen in 't Kralenstulpje

Kiezen voor 't Kralenstulpje betekent kiezen voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Elk product wordt zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat het voldoet aan onze hoge normen. 

Laat de 10mm Bicone kralen van Swarovski & Preciosa uw volgende zelf gemaakte sieraden naar een hoger niveau tillen. Deze kralen bieden een zeldzame combinatie van luxe, kwaliteit en veelzijdigheid, waardoor ze een onmisbaar element zijn voor iedere sieradenmaker.

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss