Sorteer op
Sorteer op

Crackle glas kralen cilinder

Via deze pagina ga ik vertellen over de crackle glas kralen cilinder. Deze glas kralen hebben een gemiddelde grootte en zijn heel leuk te gebruiken in combinatie met een zon hanger. De meeste crackle glas kralen hebben meerdere kleuren in de kraal zitten. We verkopen deze kralen ook in meerdere kleuren en doordat ze een cilinder vorm hebben sluiten ze mooi op elkaar aan. De kralen hebben naast dat ze een crack glas kraal zijn ook een crackle effect. De glas kralen hebben een formaat van 7x8mm.De crackle glas kralen hebben een transparante gloed over zich heen. Waardoor op het moment dat de kralen in een bepaald licht komen ze heel mooi opschijnen.

Sieraden maken met crackle kralen

Zelf heb ik met de topaz crackle glas kraal gewerkt. Met deze kralen heb ik een armband gemaakt. Hiervoor was ik niet zo’n groot aantal kralen voor nodig. Ook heb een bedel hanger gebruikt voor deze sieraad. Hierdoor straalt het sieraad nog meer uit. Voor deze armband heb ik gekozen om een zon bedel hanger te gebruiken. ook heb ik hiervoor gekozen, omdat ik die het meest vond passen bij de topaz kleurige kralen. Ook vind ik het handig dat deze kralen per dertig worden verkocht. Doordat de kralen per dertig worden verkocht wist ik zeker dat ik genoeg had en hoefde ik niet uit te rekenen hoeveel ik precies nodig heb.

Ik hoop dat u het leuk vond om op deze manier over de crackle glas kralen cylinder te lezen. als u nog vragen heeft over de kralen of over welke materialen u kunt gebruiken kunt u altijd per mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag dan graag verder en hopen u zo goed mogelijk te kunnen informeren.

Ik wens u heel veel plezier met het maken van uw eigen sieraad en hoop dat u er leuke momenten mee kan meemaken!

Groetjes Jorieke, Stagiaire International Business Studies

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss