Sorteer op

Crackle glas kralen cilinder

Via deze pagina wil ik u graag meer vertellen over de crackle glas kralen cilinder. Deze glaskralen hebben een gemiddelde grootte en zijn erg leuk om te gebruiken in combinatie met een zonhanger. De meeste crackle glaskralen hebben meerdere kleuren in de kraal en we bieden ze aan in verschillende kleuren. Dankzij hun cilindervorm sluiten ze mooi op elkaar aan. Naast het crackle effect hebben deze kralen een transparante gloed. Wanneer ze in het juiste licht worden geplaatst, schijnen ze prachtig op.

Sieraden maken met crackle kralen

Zelf heb ik al gewerkt met de topaas crackle glaskraal. Met deze kralen heb ik een armband gemaakt. Hiervoor had ik niet zo'n groot aantal kralen nodig. Ik heb ook een bedelhanger gebruikt om het sieraad extra uitstraling te geven. Voor deze armband koos ik een zon bedelhanger, omdat ik vond dat deze goed paste bij de topaas gekleurde kralen. Het handige aan het feit dat deze kralen per dertig worden verkocht, is dat ik zeker wist dat ik genoeg had en niet precies hoefde uit te rekenen hoeveel ik nodig had.

Ik hoop dat u het leuk vond om op deze manier meer te lezen over de crackle glas kralen cilinder. Als u nog vragen heeft over de kralen of over welke materialen u kunt gebruiken, kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail. We helpen u graag verder en streven ernaar om u zo goed mogelijk te informeren.

Ik wens u veel plezier bij het maken van uw eigen sieraad en ik hoop dat u er mooie momenten mee kunt creëren!

Groetjes Jorieke, Stagiaire International Business Studies

"Een hobby is een reis van zelfontdekking en persoonlijke groei."

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss