Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Geluksengeltjes

Geluksengeltjes zijn niet alleen leuk voor uzelf maar zijn vooral ook leuk om weg te geven. U kunt ervoor kiezen ze zelf te maken maar bij ons kunt u ze ook als compleet engeltje ~gereed om direct te gebruiken~ kopen. In diverse soorten en afmetingen, om een sieraad iets bijzonders mee te geven of als los kadootje. Omdat iedereen wel wat geluk kan gebruiken.

Betekenis geluksengeltje

De geluksengeltjes zijn afgeleid van de gelukspoppetjes.

Toen ik een tiener was, waren de kleine houten gekleurde gelukspoppetjes enorm populair. Mijn vriendinnen en ik kochten ze voor elkaar en ik maakte deze vast aan mijn gymtas en had er eentje aan een bladwijzer voor mijn agenda.

Er zijn verschillende verhalen waar het gelukspoppetje van oorsprong vandaan komt. Eén daarvan zegt dat deze afkomstig zijn van een Mayastam. Zij gaven deze cadeau aan hun dierbaren om onder het kussen te leggen. Tijdens de slaap namen de gelukspoppetjes alle zorgen weg.

In de loop der jaren hebben de gelukspoppetjes diverse vormen aangenomen, u vindt ze in de vorm van het ouderwetse poppetje, maar ook in de vorm van bijvoorbeeld een dier of zoals bij ons als geluksengeltje of beschermengeltje.

Als u iemand een geluksengeltje geeft, laat u weten dat u om diegene geeft en dat u aan hem of haar denkt. Geluksengeltjes of beschermengeltjes brengen de ontvanger daarvan geluk, liefde, positiviteit, kracht en bescherming.

U kunt iemand via het geven van een geluksengeltje ook beterschap, succes en geluk wensen, of een hart onder de riem steken.

Toepassingen geluksengeltje

Onze geluksengeltjes hebben een oogje om deze als bedel aan een sieraad te gebruiken of zijn voorzien van een clip on sluiting. U kunt deze op veel manieren combineren voor uzelf of in een cadeau. Enkele voorbeelden:

  • Als hanger aan een ketting
  • Met de clip on sluiting als hanger aan een sleutelbos, leuk om te geven bij de felicitatie voor een nieuw huis
  • Zoek of maak een kaart met een mooie spreuk en maak een gaatje in de hoek, hang hieraan een een geluksengeltje met een clip on sluiting.
  • Versier een cadeautje met een geluksengeltje
  • Hang een geluksengeltje aan een bos bloemen of een goede fles wijn
  • Neem tijdens het bezoek aan een zieke een geluksengeltje mee
  • Hang een geluksengeltje aan een sleutelhanger om iemand te feliciteren met het behalen van zijn of haar rijbewijs

Wat de reden ook is, er zijn heel veel gelegenheden te bedenken om iemand een geluksengeltje te geven.

Geluksengeltjes van ‘t Kralenstulpje

Op onze website vindt u een uitgebreide collectie aan geluksengeltjes die gereed zijn om direct te verwerken in een sieraad of om zo weg te geven.

Ook hebben we alle materialen om zelf een geluksengeltje te maken om deze nog meer gevoelswaarde mee te geven. Kijk hiervoor bij de rubriek Bedeltjes  Engelen bedeltjes en vleugels.

Gebruik bijvoorbeeld een mooie edelsteen kraal, hiermee geeft u nog meer betekenis aan het engeltje. Op een nietstift rijgt u een kralenkapje of een klein kraaltje, dan kiest u een mooie kraal als lichaam. Daarna rijgt u de vleugeltjes erop en vervolgens het hoofd.

Geluksengeltjes heb ik zelf altijd op voorraad om iemand iets moois te kunnen wensen.

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss