Sorteer op

Facet kralen kristal glas 5mm

We hebben op onze website een diverse selectie van verschillende soorten en vormen facet kristal kralen van 5mm. Naast de Tsjechische kristal kralen, bieden we ook andere varianten aan. Deze kralen zijn even mooi, maar hebben een andere vorm en daardoor een andere glinstering. Zo verkopen we bijvoorbeeld robuuste kristal glaskralen die perfect zijn voor opvallende oorbellen en armbanden. Natuurlijk zijn ze ook geschikt voor het maken van een ketting.

Schitterende kristal kralen om sieraden te maken

We hebben op de website ook weer een diverse aantal verschillende soorten en vormen facet kristal kralen glas. We verkopen niet alleen kirstalglas kralen die gemaakt zijn van Tsjechische kwaliteit, maar ook andere. Deze kralen zijn net zo mooi, maar hebben een andere vorm en dus ook een andere glinstering. We verkopen namelijk ook wat meer robuuste kristal glaskralen. Deze zijn bijvoorbeeld leuk te gebruiken voor een meer opvallende oorbellen en armbanden. Wederom zijn deze ook goed te gebruiken voor het maken van een ketting.

Verschillende vormen en kleuren facetkralen

Als u nog niet helemaal zeker bent over welke kleuren of vormen kralen u wilt gebruiken, kunt u het ook vanuit een andere invalshoek bekijken. Denk bijvoorbeeld na over welke uitstraling u wilt geven aan uw zelfgemaakte sieraad. Misschien wilt u graag een symbolisch sieraad maken op basis van kleur en vorm. Voor dit soort creaties gebruik ik vaak de Tsjechische kristal kralen, omdat ze goed bij mijn stijl passen.

Ik hoop dat u op deze manier inspiratie hebt opgedaan over de facet kristal kralen van 5mm. Ook hoop ik dat ik u meer informatie heb kunnen geven over deze prachtige facet kralen. Als u nog vragen heeft over deze kralen of welke materialen u kunt gebruiken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail. We helpen u graag verder met uw vragen. Tot slot wens ik u veel plezier met het maken van uw eigen sieraden, zowel voor uzelf als voor anderen.

Met vriendelijke groet, Jorieke Tiggelaar Stagiaire International Business Studies

"Kralen zijn de fonkelende sterren in de nachtelijke hemel van creativiteit."

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss