Sorteer op

Suede koord compleet

Bijna iedereen is wel bekend met de stof suède. Suede is een mooie en zachte stof die vaak wordt gebruikt voor accessoires. Denk aan tassen, schoenen, kleding, sieraden en zelfs haarbanden. Het is gewoon een prachtige stof om te gebruiken en het blijft vaak lang mooi als je het goed verzorgt. Suede heeft een mooie uitstraling. Het wordt gemaakt van de binnenkant van leer waar de opperhuid van is verwijderd. Hierdoor is suède niet de meest duurzame stof, maar het is wel zachter dan gewoon leer. En wie houdt er nu niet van zachte truien in de winter, waar je heerlijk in kunt wegkruipen? Het is vervelend als een ketting tegen je nek schuurt omdat deze nog erg ruw is. Veel mensen herkennen dit gevoel wanneer ze altijd kettingen dragen en de ketting wat dichter bij de keel dragen. Maar dit probleem kan worden opgelost als je van het zelf maken van sieraden houdt. Het is een populaire hobby, omdat het voor iedereen toegankelijk is en je je eigen draai aan het sieraad kunt geven.

Sieraden maken met suede koord

Ten eerste is suède een prachtige stof en daarnaast is het ook nog eens comfortabel om te dragen. Daarom verkopen wij nu ook koorden gemaakt van suède Deze koorden hebben een verstelbare sluiting, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat het koord te klein of te groot is. Je kunt het koord versieren door er kralen of bedeltjes aan te hangen. Of misschien heb je wel een nog beter idee, dus ga lekker aan de slag. We bieden de koorden aan in verschillende kleuren, waaronder zwart, wit, paars en roze. Je kunt de koorden gebruiken als ketting, maar het is ook leuk om het koord meerdere keren om je pols te wikkelen en het als armband of enkelband te dragen.

Mogelijkheden van Suede koord

Er zijn dus veel mogelijkheden als je je eigen sieraden ontwerpt. Bovendien is suède duurzaam, want we kennen allemaal wel die armbandjes of kettingen met kralen die op de meest ongelegen momenten zomaar kapot gaan. Maak de meest kleurrijke sieraden en fleur je outfit en dag helemaal op door trots je eigen creaties te dragen, of verkoop eventueel je prachtige werk. Bovendien zijn er veel mensen die dol zijn op het dragen van sieraden. Neem nu een kijkje en ontdek de mogelijkheden.

Groetjes Bente, Stagiaire International business studies.

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss