Sorteer op
 • 10 x Polaris kralen matt rond 8 mm Paparacha roze orange met groot gat 2,5mm
  10 x Polaris kralen matt rond 8 mm Paparacha roze orange met groot gat 2,5mm

  Polaris kralen matt rond 8 mm Paparacha roze orange met groot gat 2,5mm

  Nog op zoek naar leuke toevoegingen voor uw kralen verzameling? Kijk niet verder dan ons uitgebreid assortiment van polaris elements kralen en…

  € 1,99
 • 10 x Polaris kralen matt rond 8 mm Hyacinth orange met groot gat 2,5mm
  10 x Polaris kralen matt rond 8 mm Hyacinth orange met groot gat 2,5mm

  Polaris kralen matt rond 8 mm Hyacinth orange met groot gat 2,5mmNog op zoek naar leuke toevoegingen voor uw kralen verzameling? Kijk niet verder dan ons uitgebreid assortiment van polaris elements kralen en…

  € 1,99
 • 10 x Polaris kraal rond mat Fel roze 8 mm
  10 x Polaris kraal rond mat Fel roze 8 mm

  Polaris kraal rond mat Fel roze 8 mmNog op zoek naar leuke toevoegingen voor uw kralen verzameling? Kijk niet verder dan ons uitgebreid assortiment van polaris elements kralen en cabochons!
  Professioneel vervaardigd voor het beste…

  € 1,99
 • 10 x Polaris kralen mat rond 10 mm Jonquil geel groot gat 2,5mm
  10 x Polaris kralen mat rond 10 mm Jonquil geel groot gat 2,5mm

  Polaris kralen mat rond 10 mm Jonquil geel groot gat 2,5mmNog op zoek naar leuke toevoegingen voor uw kralen verzameling? Kijk niet verder dan ons uitgebreid assortiment van polaris elements kralen en cabochons!
  Professioneel…

  € 2,25
 • 10 x Polaris kralen mat rond 10 mm Hyacinth orange groot gat 2,5mm
  10 x Polaris kralen mat rond 10 mm Hyacinth orange groot gat 2,5mm

  Polaris kralen mat rond 10 mm Hyacinth orange groot gat 2,5mmNog op zoek naar leuke toevoegingen voor uw kralen verzameling? Kijk niet verder dan ons uitgebreid assortiment van polaris elements kralen en cabochons!
  Professioneel…

  € 2,25
 • 15 x Polaris kralen mat rond 12 mm Jonquil geel groot gat 2,5mm
  15 x Polaris kralen mat rond 12 mm Jonquil geel groot gat 2,5mm

  Polaris kralen mat rond 12mm Jonquil geel groot gat 2,5mmDeze Polaris kralen matt 12 mm hebben een rijggat van ca. 2.5 mm en zijn dus uitermate geschikt voor het rijgen op o.a. 2 mm leer, dikker elastiek, waxkoord en dubbel rijg…

  € 2,99

Polaris kralen rond

Polaris kralen in ronde vorm zijn een populaire keuze voor het maken van sieraden dankzij hun mooie afwerking en de rijke kleuren waarin ze beschikbaar zijn. Deze kralen zijn vervaardigd uit een speciaal type kunststof dat een zachte, matte uitstraling heeft en tegelijkertijd de kleurintensiteit benadrukt. De ronde Polaris kralen bieden een klassieke en veelzijdige optie voor diverse sieradenontwerpen.

Kenmerken en Gebruik van Ronde Polaris Kralen

Kleur en Afwerking: Polaris kralen staan bekend om hun diepe, levendige kleuren en een unieke matte finish die een subtiele glans geeft. Ze zijn ideaal voor het toevoegen van een vleugje kleur aan uw sieraden zonder te overweldigen.

Veelzijdigheid: Door hun ronde vorm passen deze kralen moeiteloos in bijna elk type sieradenontwerp, van armbanden en kettingen tot oorbellen en enkelbandjes. Ze kunnen zowel als centraal punt in een ontwerp dienen of gemixt worden met andere kralen en materialen voor meer textuur en visuele interesse.

Maten: Ronde Polaris kralen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van kleine kralen die geschikt zijn voor fijne, delicate sieraden tot grotere kralen die perfect zijn voor het maken van een statement stuk.

Duurzaamheid: Polaris kralen zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof, waardoor ze zowel lichtgewicht als duurzaam zijn. Dit maakt ze geschikt voor dagelijks gebruik en zorgt ervoor dat uw sieraden lang mooi blijven.

Inspiratie voor Ontwerpen met Ronde Polaris Kralen

- Eenvoudige Elegante Ketting: Rijg enkele grote ronde Polaris kralen aan een fijne ketting voor een elegante, minimalistische look die bij elke gelegenheid past.
- Speelse Armbanden: Combineer verschillende kleuren en maten van Polaris kralen voor het maken van vrolijke, kleurrijke armbanden. Voeg enkele metalen kralen of bedels toe voor een persoonlijke touch.
- Statement Oorbellen: Gebruik Polaris kralen als de basis voor opvallende oorbellen. Hang een cluster van kleine ronde kralen onderaan een grotere kraal voor een chique, moderne uitstraling.

Als u geïnteresseerd bent in het verkennen van de mogelijkheden met ronde Polaris kralen, kunt u onze collectie bekijken bij 't Kralenstulpje. Met een breed scala aan kleuren en maten vindt u zeker de perfecte kralen voor uw volgende sieradenproject!

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss