Sorteer op

Acryl facet kralen rond 6mm

Via deze pagina wil ik u graag vertellen over de acryl facet kralen. Deze kralen komen in verschillende kleuren en formaten voor. U kunt met deze kralen bijzondere soorten sieraden maken, wat ik persoonlijk altijd heel erg mooi vind. Doordat deze kralen in bepaald licht hele andere kleuren hebben, kunt u ervoor kiezen om deze sieraden voornamelijk te dragen rond de zomer- en voorjaarstijd. Soms draag ik de sieraden ook tijdens de winter, maar dan gebruik ik een witte transparante kraal, die goed bij het seizoen past en mooi staat.

Armbanden en oorbellen maken met ronde facet kralen van acryl

Om armbanden en oorbellen te maken, maak ik vaak gebruik van de 6mm variant van de facet kralen. Ik vind het ook erg mooi om verschillende kleuren te gebruiken, zodat er een prachtig effect ontstaat wanneer de zon op de oorbellen schijnt. Ik rijg de verschillende kralen eerst door een oorbelring. Vervolgens rijg ik andere kralen die ik voor de oorbellen wil gebruiken aan een transparante draad. Hierbij zorg ik ervoor dat de kralen niet te strak tegen elkaar aan zitten, omdat het draad langs de ring van de oorbel moet kunnen bewegen. Daarnaast voeg ik een klein zwart acryl kraal toe, zodat de kleuren goed opvallen en mooi samenkomen. Afhankelijk van de grootte van de ring, lijm ik de rij kralen die ik heb gemaakt vast aan de vorige rij. Dit herhaal ik totdat de ring volledig gevuld is. In het begin hield ik er geen rekening mee dat de rijgdraden steeds kleiner moesten worden, omdat de cirkel ook steeds kleiner werd. Dit is iets waar ik mezelf bewust van moet zijn, aangezien ik vaak te snel werk. Ik draag graag zulke sieraden, vooral wanneer ik ze speciaal voor een gelegenheid maak.

Ik hoop dat u het leuk vond om dit stukje te lezen over de facet kralen. We verkopen alle materialen die ik in dit verhaal heb genoemd ook op onze website. Mocht u vragen hebben over welke materialen of kralen u het beste kunt gebruiken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail. We helpen u graag met eventuele vragen die u heeft. Daarnaast wens ik u nog veel plezier met het maken van uw sieraden en het uitkiezen van materialen die u wilt gebruiken.

Groetjes Jorieke, Stagiaire International Business Studies

Bij 't Kralenstulpje hebben we een prachtige collectie kralen die perfect zijn om glans toe te voegen aan uw sieraden.

Onze acryl facet kralen hebben een mooie afwerking. Met hun ronde vorm zijn ze veelzijdig in gebruik en kunnen ze worden toegepast in armbanden, kettingen, oorbellen en andere sieradencreaties. Ze zijn gemakkelijk te combineren met andere kralen en materialen voor een unieke en persoonlijk tintje.

Naast hun schitterende uiterlijk zijn de acryl facet kralen ook licht in gewicht en comfortabel om te dragen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig acrylmateriaal dat lang meegaat en zijn glans behoudt.

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss