Sorteer op
Sorteer op

 Acryl facet kralen rond 6mm

Via deze pagina ga ik u vertellen over de acryl facet kralen. Deze kralen komen in verschillende kleuren en formaten voor. Zelf heb ik ook een collectie van deze soort kralen. Ze worden vaak gebruikt om kettingen, armbanden en oorbellen. U kunt met deze kralen bijzondere soorten sieraden maken wat ik zelf persoonlijk altijd heel erg mooi vind. Doordat deze kralen in bepaalde licht hele andere kleuren hebben kies ik er zelf altijd voor om deze sieraden te dragen rond de zomer en voorjaar tijd. Heel soms draag ik de sieraden ook rond de winter tijd, maar dan gebruik een witte transparante kleur kraal. Deze past goed bij het seizoen en ligt heel mooi op.

Armbanden en oorbellen maken met ronde facet kralen van acryl

Zelf gebruik ik de 6mm vaak voor armbanden en voor oorbellen. ook vind ik het heel erg mooi om verschillende soorten kleuren te gebruiken waardoor als de zon op de oorbellen schijnt er een heel mooi effect ontstaat. De verschillende kralen rijg ik eerst door een oorbelring door. Hierna ga ik andere kralen die ik wil gebruiken voor de oorbellen op een transparante draad rijgen. Deze rijg ik niet te strak aan elkaar, omdat het draad langs de ring van de oorbel moet. Ook voeg ik hier een klein zwart acryl kraal toe. Zodat de kleuren goed opvallen en beter uitkomen met elkaar. De rijgen die ik gemaakt heb afhankelijk van hoe groot de ring is, lijm ik die vast aan de vorige rij kralen. Dit doe ik tot de ring helemaal vol is. in het begin had ik er geen rekening mee gehouden dat de rijgdraden steeds kleiner moesten, omdat de cirkel ook steeds kleiner werd. Dit is iets waar ik zelf goed moet omdenken, omdat ik vaak te snel werk. Zoiets wil ik graag dragen helemaal als ik het voor een speciaal iets maak.

Ik hoop dat u het leuk vond om dit stukje te lezen over de facet kralen. Alle materialen die ik in dit verhaaltje genoemd heb verkopen wij ook op de website. Mocht ik wellicht vragen hebben over welke materialen of kralen die u het beste kunt gebruiken kunt gerust per email contact met ons opnemen en dan helpen wij u graag met de vragen die u heeft. daarnaast wens ik u nog veel plezier met het maken van uw sieraden en met het kijken wat u wilt gebruiken voor uw sieraden.

Groetjes Jorieke, Stagiaire International Business Studies

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss