Sorteer op
Sorteer op

Aluminium kralen rond 10mm

Via dit stukje tekst ga ik vertellen over de Aluminium kralen rond 10mm. Voor elk soort sieraad die u maakt kunt u verschillende soorten formaten kralen gebruiken. Voor een armband, ketting, enkelbandje of oorbellen kunnen er verschillende soorten formaten gebruikt worden. Dit is geheel gebaseerd op wat u zelf persoonlijk mooi vind. Eigenlijk kan elk formaat gebruikt worden voor elk soort sieraad. U kunt er ook voor kiezen om verschillende formaten te gebruiken dat heb ik zelf ook wel gedaan. Hiervoor is her belangrijk om van te voren te bedenken welke formaat te gebruiken. Dit komt vooral door het rijg gat bij elk formaat kraal zit een ander rijg gat. Dfit is belangrijk, omdat de grootste formaat ook door het draad heen gerijd kan worden. De andere formaten kunnen worden opgevuld door een andere kraal zodat de kleinere formaten ook passen. Deze informatie kunt u vinden bij het artikel.

Ronde aluminium kralen om sieraden te maken

De kralen hebben wij in diverse kleuren beschikbaar op de website. Ook worden de kralen in een grotere aantallen verkocht. Dit is handig voor u, omdat u dan niet precies op aantal hoeft te rekenen. Als het armbandje of ketting toch wat groter moet is dat ook mogelijk. De kraal is van lichtgewicht doordat ze van aluminium gemaakt zijn. Dit is een voordeel, omdat ze dus ook goed te gebruiken zijn voor oorbellen of andere sieraden. De kralen zijn goed te gebruiken in combinatie met hangers. Vaak zijn sommige hangers wat van zwaardere gewicht en de kralen hebben een lichtgewicht. Op deze manier wordt het gewicht in balans gehouden.

De beschikbare kleuren die te verkregen zijn op de website zijn goed te combineren met elkaar. Dit komt doordat ze een metallica kleur hebben. Het enige waar u wel om moet denken is als u meerdere kleuren wilt gebruiken. Dat u de kralen van licht naar donker rijgt of van donker naar licht.

Ik hoop dat u het leuk vond om op deze manier over de Aluminium kralen rond 10mm. als u nog vragen heeft over de kralen of over welke materialen u kunt gebruiken kunt u altijd per mail e contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw vragen. Daarnaast wens ik u nog veel plezier met het maken van uw eigen sieraad.

Groetjes Jorieke, Stagiaire International Business Studies

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss