Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Nieuwe kralen & sieraden onderdelen Juni 2023 🌻🌼🌸 

Naast onze mooie nieuwe kralen en andere onderdelen om sieraden te maken, zijn er ook nieuwe prijslabeltjes binnengekomen bij 't Kralenstulpje. Deze kleine labeltjes plakt men eenvoudig aan zelfgemaakte sieraden, nadat u er een prijsje op heeft geschreven.

Met onze prijslabeltjes kunt u uw sieraden op een professionele en overzichtelijke manier presenteren. Voeg eenvoudigweg de prijs met een pen of stift toe aan het labeltje en plak het aan uw sieraden. Op deze manier kunnen uw klanten gemakkelijk de prijs van hun favoriete sieraden zien.

Prijslabeltjes en verpakkingsmaterialen

Wanneer u sieraden maakt om te verkopen, dan voegen onze prijslabeltjes een vleugje professionaliteit toe aan uw creaties. Ze zijn eenvoudig te bevestigen en passen perfect bij uw handgemaakte sieraden.

Bij 't Kralenstulpje streven we ernaar om u alle benodigdheden te bieden om uw sieradenbusiness of hobby tot een succes te maken, waaronder verpakkingsmaterialen zoals cadeauzakjes, cadeaudoosjes en nog veel meer! Met onze nieuwe prijslabeltjes kunt u uw sieraden op een stijlvolle en georganiseerde manier presenteren.

Wacht niet langer en bekijk al onze onze andere prijslabeltjes! Voeg een vleugje professionaliteit toe aan uw sieradencreaties en maak indruk op uw klanten. Bezoek onze website en bestel vandaag nog uw prijslabeltjes bij 't Kralenstulpje.

Met vriendelijke groet,

Esther de Jonge van 't Kralenstulpje

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss