Sorteer op

Facet kralen kristal glas 3mm

Via deze pagina wil ik u graag iets vertellen over de facet kralen kristal glas van 3mm. Deze kralen zijn van hoge kwaliteit en zijn zeer duurzaam doordat ze zijn gemaakt van Tsjechisch kristal. Dit kristal is van Europese kwaliteit en wordt wereldwijd gewaardeerd. Het verschil tussen een glaskraal en een kristal glaskraal is dat de glaskralen iets minder stevig zijn vanwege de toevoeging van chemicaliën. De kristal glaskralen hebben een prachtige glans, waardoor ze schitteren in het daglicht en op evenementen wanneer er speciale verlichting op schijnt.

Op onze website verkopen we deze facet kristal glaskralen in verschillende kleuren. De omtrek van de kristal glaskraal is 3mm, terwijl het rijggat ongeveer 1mm is. Deze kristal kralen worden vaak gebruikt voor het maken van armbandjes of ringetjes.

Mooie sieraden maken met facet kraaltjes

Het is erg leuk om mooie sieraden te maken met deze facet kralen. Vanwege hun kleinere formaat worden ze vaak gebruikt voor armbanden, terwijl grotere kralen vaker worden gebruikt voor kettingen of oorbellen. Persoonlijk vind ik de 3mm kralen heel praktisch voor armbanden. Soms gebruik ik deze glaskralen ook als tussenkraal wanneer ik grotere kralen gebruik voor kettingen of oorbellen. Dit geeft de kralen de kans om volledig tot hun recht te komen en niet weg te vallen achter de grotere kralen. Op deze manier krijgt het sieraad nog meer glans en schittering.

Zelf sieraden maken met facet glaskralen

Ik hoop dat u op deze manier inspiratie hebt kunnen opdoen over de facet kristal glaskralen van 3mm. Mocht u nog vragen hebben over de kralen of welke materialen u nodig heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail. We helpen u graag verder om het perfecte sieraad te maken, zowel voor uzelf als voor iemand anders. Tot slot wens ik u veel plezier met het maken van uw eigen sieraden.

Met vriendelijke groet, Jorieke Tiggelaar Stagiaire International Business Studies

"Sieraden maken is het creëren van draagbare kunst."

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss