Sorteer op

Luxe organza zakjes 26 x14 x 4cm  (op is op!)

Bij 't Kralenstulpje hebben we luxe organza zakjes van topkwaliteit met een afmeting van 26 x 14 x 4 cm. Deze zakjes zijn perfect voor het presenteren van prachtige geschenken en hebben talloze toepassingen.

Of u nu op zoek bent naar een elegante verpakking voor een grote Rituals-shampoofles, toiletartikelen, een geurige kaars, potpourri, stukken zeep, of zelfs een fles parfum, deze organza zakjes bieden een luxe uitstraling die uw cadeau nog specialer maakt.

De voilezakjes of juwelenzakjes zijn ontworpen om uw geschenken een verfijnde en stijlvolle uitstraling te geven. U kunt eenvoudig een labeltje aan het lintje bevestigen, waarop u bijvoorbeeld een naam kunt schrijven, waardoor uw geschenk nog persoonlijker wordt.

Organza cadeau zakjes

Onze organza cadeau zakjes zijn van een prachtige kwaliteit en worden nergens anders goedkoper aangeboden. Ze zijn ideaal voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, kerstpakketten en meer. Bovendien worden ze zelfs gebruikt door begrafenisondernemingen om linten te bewaren.

Let op: Deze zakjes zijn verkregen via een faillissementspartij van Vivant, waardoor we ze tegen een zeer aantrekkelijke prijs kunnen aanbieden. Wees er snel bij, want op = op! De afmetingen van de zakjes gelden voor het gehele zakje.

Voilezakjes of juwelenzakjes

Maak van uw geschenken iets bijzonders met onze luxe organza zakjes. Bestel deze exclusieve verpakkingsoptie voordat ze uitverkocht zijn. 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss