Sorteer op

Must haves voor haar voor valentijsdag!

Valentijnsdag, de dag van de liefde, maar ook voor de liefde voor jezelf. Geef jezelf een leuk cadeautje omdat jij het zelf zo verdiend! Er zijn genoeg goede redenen te bedenken waarom jij best een keertje aan jezelf mag denken, vooral met Valentijnsdag!

Of geef zo’n leuk, hip, maar zeer betaalbaar sieraad aan je beste vriendin, je lieve moeder, tante of oma. Misschien wil jij je dochter verassen met een leuk Valentijns cadeautje, het kan allemaal en ’t Kralenstulpje maakt dit super betaalbaar. Het moet ook een aardigheidje blijven toch?

Wil je lekker zelf aan de freubel? Dan is dit super verrassingspakket misschien een optie. Wat er in zit is en blijft een verrassing totdat je postbode het jou aan huis zal overhandigen. Let op: Het is niet een specifiek Valentijns pakket, er kan echt van alles in zitten!

Heel veel plezier!! X

Groetjes, Esther namens Team Kralenstulpje.

Valtentijsdag met kralen

Onderstaande tekst is geschreven door Bente van Vondel, Stagiaire International Business Studies

Het is natuurlijk super leuk om iemand waarvan u houd lekker te verwennen, maar het verwennen van u zelf is zeker ook niet gek. Dus het kopen van een cadeau voor u zelf is ook terecht, misschien heeft u heel het jaar wel hartstikke hard gewerkt, harder dan misschien goed is voor uw gezondheid.

Sieraden maken voor Valtentijsdag!

Dus ook nu met Valentijnsdag is het belangrijk dat u niet alleen uw geliefde verwent, maar ook u zelf. Nu kan ik het ook volledig begrijpen wanneer u niet weet wat u voor uw vriendin moet kopen, misschien weet ze zelf wel niet wat ze wil, of wilt u dit jaar een origineel cadeau geven. Wij hebben dan prachtige hangers die u aan een ketting of armband kunt maken. De hangers hebben een geboortesteen erin, maar waar is het dragen van een geboortesteen nu goed voor vraagt u zich vast af.

Er word vaak gezegd dat edelstenen en/of bepaalde kleuren een helende kracht hebben. De geboortesteen zorgt voor geluk, maar u kunt ook een geboortesteen van iemand die u liefhebt dragen, dit zorgt namelijk ook voor geluk. De hangers hebben wij in verschillende kleuren, zoals blauw, roze, paars, groen en noem het maar op. Draagt uw geliefde zilver of goud, dan kunt u bij de meeste bedeltjes kiezen uit een goud of zilveren hangertje.

Zelf sieraden maken

Nu kunt u het sieraad zelf erg gemakkelijk maken, en ook hebben wij hiervoor alles op de website. Het is natuurlijk een erg mooi gebaar als u weet dat iemand heel erg zijn best heeft gedaan voor een cadeau, dit telt ook voor een zelfgemaakt sieraad. We bieden de prachtige hangers niet alleen in verschillende kleuren maar ook in meerdere vormen en maten. Zo hebben wij de hangers niet alleen in het rond maar ook in druppel vorm. Kies de juiste geboortesteen uit en ik ben er bijna zeker van dat uw geliefde dit erg leuk gaat vinden, het is een klein maar toch zo’n waardevol cadeau. Neem vooral een kijkje op onze website, hier vind u ook verschillende kettingen en attributen die u nodig heeft voor het maken van sieraden. Maar wees niet bang, want u kunt het zo moeilijk maken als u zelf wil, dus bent u niet de handigste dan is dat helemaal niet erg. Ook zijn er genoeg tutorials te vinden. Wees creatief en verwen vooral uw geliefde. Dan wens ik u heel veel plezier en geluk!

Geschreven door Bente van Vondel, Stagiaire International Business Studies

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss