Must haves voor haar voor valentijsdag!

Valentijnsdag, de dag van de liefde, maar ook voor de liefde voor jezelf. Geef jezelf een leuk cadeautje omdat jij het zelf zo verdiend! Er zijn genoeg goede redenen te bedenken waarom jij best een keertje aan jezelf mag denken, vooral met Valentijnsdag!

Of geef zo’n leuk, hip, maar zeer betaalbaar sieraad aan je beste vriendin, je lieve moeder, tante of oma. Misschien wil jij je dochter verassen met een leuk Valentijns cadeautje, het kan allemaal en ’t Kralenstulpje maakt dit super betaalbaar. Het moet ook een aardigheidje blijven toch?

Wil je lekker zelf aan de freubel? Dan is dit super verrassingspakket misschien een optie. Wat er in zit is en blijft een verrassing totdat je postbode het jou aan huis zal overhandigen. Let op: Het is niet een specifiek Valentijns pakket, er kan echt van alles in zitten!

Heel veel plezier!! X

Groetjes, Esther namens Team Kralenstulpje.

Sorteer op
Sorteer op
Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2022 kralenstulpje.nl | sitemap | rss