Sorteer op

Top facet Tube kralen

Deze schitterende glas facet buis kralen zijn prachtig om te gebruiken als tussenkralen. Deze kralen worden gebruikt voor sieraden met een luxe uitstraling! Via deze pagina ga ik u vertellen over de top facet tube kralen. Deze kralen hebben een elegante en vooral chique uitstraling en zijn daarom goed te combineren met elkaar en andere kleuren. Daarnaast is het ook heel erg leuk om deze soort kralen te combineren met gouden sieraden en ook met zilveren sieraden. Dit komt vooral doordat de kralen in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn op de website en daardoor beter te combineren zijn. Ze passen goed bij zilver en goud, omdat ze meerdere facetten hebben en het glas mooi oplicht in bepaalde lichtstralen, zoals de zon.

Super kwaliteit glaskralen

De top facet tube kralen zijn van goede kwaliteit. Dit komt voornamelijk doordat het glaskralen zijn, hierdoor hebben ze meer stevigheid. Naast dat ze stevig zijn, hebben ze ook een mooie glans over zich heen. Dit komt door het materiaal glas. Ook zijn deze kralen wat kwetsbaar, omdat ze van glas zijn gemaakt. Deze kralen worden ook vaak gebruikt om oorbellen mee te maken of andere sieraden waarbij de kraal het hoofdonderwerp is.

Zelf sieraden maken met kralen

Zelf heb ik ook met deze kralen gewerkt en prachtige sieraden gemaakt. Persoonlijk vind ik het mooist om een set sieraden te dragen of om deze te combineren met andere sieraden. Ik bedoel dan dat ik bijvoorbeeld voor mijn eerste of tweede oorbelgaatje een oorbel maak en die combineer met andere oorbellen. Dit kan natuurlijk ook met een armbandje of ketting. Voor kettingen en armbanden zou ik kiezen om één kleur kraal te gebruiken en voor de ketting een bedelhanger toe te voegen. Dat is natuurlijk voor iedereen verschillend, maar dan verbreekt de ketting weer de eenheid van de andere sieraden en krijgt u een andere uitstraling met uw sieraden.

Ik hoop dat u het leuk vond om op deze manier over de top facet tube kralen te lezen. Als u nog vragen heeft over de kralen, welke materialen te gebruiken, of bij welke gelegenheden deze kralen gedragen kunnen worden, neem dan gerust per e-mail contact met ons op en dan helpen wij u graag verder.

Ik wens u heel veel plezier met het maken van uw eigen sieraad en hoop dat u er leuke momenten mee kunt beleven!

Groetjes, Jorieke - Stagiaire International Business Studies

"Creativiteit is de sleutel tot het onthullen van verborgen schoonheid."

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss