Sorteer op
Sorteer op

Briolette top facet kristal kralen 4 x 3mm

Briolette top facet kristal kralen zijn glaskralen in de vorm van een donut. Het oppervlak van deze kralen is niet rond, maar is geslepen in facetten. Dit houdt in dat de kralen in hoeken geslepen zijn. Dit kan uiteraard op allemaal verschillende manieren.

Facetkralen komen voor in heel veel verschillende vormen en heel veel verschillende materialen. De meest bekende materialen zijn de glaskralen. Ook edelsteen kralen worden vaan geslepen in de vorm van facet. Dit geeft een prachtige uitstraling. Beide soorten hebben wij in de collectie.

Een paar facet kristal kralen die wij in de collectie hebben zijn

  • Roze facet kristal kralen
  • Rode facet kristal kralen
  • Blauwe/turquoise facet kristal kralen
  • Witte facet kristal kralen
  • Paarse facet kristal kralen
  • Beige/gouden facet kristal kralen

En dit zijn nog niet eens alle kleuren die we hebben, het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen naar welke kleuren kralen we allemaal op de website hebben staan en dan hopen wij dat er ook nog iets leuks tussen zit waar u naar op zoek bent!

Facet geslepen glaskralen

De kralen worden dus facet geslepen. Dit zorgt voor een hele mooie weerkaatsing van het licht. Als het licht op deze kralen valt, beginnen deze kralen heel mooi te glinsteren en dit geeft natuurlijk een supermooi effect. Daarnaast zijn deze kralen momenteel ook nog eens heel populair. Ze worden vooral door veel jongere mensen gedragen, maar ook steeds meer mensen die wat ouder zijn, beginnen sieraden met deze kralen te dragen.

Facetkralen rijgen

Facetkralen zijn erg geschikt voor rijgpatronen, omdat ze allemaal dezelfde afmeting hebben. De briolette top facet kristal kralen 4 x 3mm zijn wat kleiner dan bijvoorbeeld de facetkralen van 6 x 4mm en 8 x 6mm. Deze kralen geven een subtiele look en is dus prachtig te combineren als u wat meer subtielere sieraden draagt.

Geschreven door Jamila, stagiair vestigingsmanager groothandel.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss