Sorteer op
Sorteer op

Briolette top facet kristal kralen 4 x 3mm

Briolette top facet kristal kralen zijn glaskralen in de vorm van een donut. Het oppervlak van deze kralen is niet rond, maar is geslepen in facetten. Dit betekent dat de kralen hoekig zijn geslepen, op verschillende manieren en in verschillende patronen.

Facetkralen zijn verkrijgbaar in diverse vormen en materialen. De meest bekende zijn de glaskralen. Ook edelstenen worden vaak geslepen in facetvorm, wat een prachtige uitstraling geeft. Beide soorten kralen zijn beschikbaar in onze collectie.

Enkele facet kristal kralen die we in ons assortiment hebben zijn:

- Roze facet kristal kralen

- Rode facet kristal kralen

- Blauwe/turquoise facet kristal kralen

- Witte facet kristal kralen

- Paarse facet kristal kralen

- Beige/gouden facet kristal kralen

Dit zijn slechts enkele kleuren die we aanbieden. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op onze website om te ontdekken welke kleuren kralen we nog meer hebben. Hopelijk vindt u daar iets leuks waar u naar op zoek bent!

Facet geslepen glaskralen

Facet geslepen glaskralen hebben een prachtige lichtweerkaatsing. Wanneer het licht op deze kralen valt, beginnen ze schitterend te glinsteren, wat een prachtig effect geeft. Deze kralen zijn momenteel erg populair en worden vooral gedragen door jongere mensen. Echter, steeds meer mensen van alle leeftijden beginnen sieraden met deze kralen te dragen.

Facetkralen rijgen

Facetkralen zijn ideaal om te rijgen vanwege hun gelijke afmetingen. De briolette top facet kristal kralen van 4 x 3 mm zijn iets kleiner dan bijvoorbeeld de facetkralen van 6 x 4 mm en 8 x 6 mm. Deze kralen geven een subtiele uitstraling en zijn prachtig te combineren met meer ingetogen sieraden.

Geschreven door Jamila, stagiair vestigingsmanager groothandel.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss