per pagina
Sorteer op
    1 - 60 van 73 resultaten
  • 1
  • 2

Kashmiri kralen - Bohemian kralen - Indonesia Beads <20mm

Kashmiri kralen, ook wel bekend als Bohemian kralen of Indonesia Beads, zijn een prachtige aanvulling op onze collectie van sieraden onderdelen. Met een gemiddelde grootte van minder dan 20mm zijn deze kralen een opvallend maar verfijnd element voor al uw zelf gemaakte sieraden. Ze geven een artistiek en exotisch tintje aan elk sieraadproject, of u nu armbandjes maakt, kettingen ontwerpt of andere unieke accessoires samenstelt.

Deze kralen zijn bijzonder vanwege hun handgemaakte aard en de rijke geschiedenis die ze met zich meebrengen. De term 'Kashmiri' roept beelden op van de prachtige valleien van Kasjmir, terwijl 'Bohemian' een vrije geest en artistieke flair symboliseert. 'Indonesia Beads' verwijst naar de Indonesische invloed, die vaak te zien is in de complexe en kleurrijke ontwerpen.

Kralen met Bohemian invloeden

Elke kraal is een klein kunstwerk op zich, vaak versierd met ingewikkelde patronen, reliëfs en soms ingelegd met kleine kraaltjes, glaskralen of edelsteen kralen. De veelzijdigheid van deze kralen maakt ze compatibel met verschillende stijlen en thema's. Ze kunnen naadloos worden geïntegreerd in een verscheidenheid aan zelf gemaakte sieraden, van etnische en traditionele ontwerpen tot moderne en hedendaagse stukken.

Dankzij hun opvallende uiterlijk kunnen deze kralen de ster van de show zijn in elk sieraadproject, maar ze kunnen ook worden gecombineerd met andere sieraden onderdelen voor een gelaagd en complex ontwerp. De grootte van minder dan 20mm maakt ze groot genoeg om op te vallen, maar niet zo groot dat ze overweldigend zijn. Dit zorgt voor een mooi evenwicht in uw ontwerpen.

Bohemian Kralen

Deze Kashmiri kralen, of u ze nu als Bohemian kralen of Indonesia Beads kent, zijn een unieke en inspirerende toevoeging aan elke kralenwinkel. Ze zijn perfect voor diegenen die hun sieraden een extra dimensie van schoonheid en betekenis willen geven. Voeg deze prachtige kralen toe aan uw volgende sieraadproject en laat uw creativiteit de vrije loop!

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss