per pagina
Sorteer op
    1 - 60 van 71 resultaten
  • 1
  • 2

Tasjes, schoenen make up en kleding bedels

Wij vrouwen kunnen er niet zonder, tasjes, schoenen, make up en kleding, daarom heeft 't Kralenstulpje deze leuke bedels!

Ik kan zeker niet zonder, en mijn hele kast puilt uit van de grote hoeveelheid kleding die ik heb. Niet alleen houd ik ervan om mooie kleren aan te doen maar ook om me mooi op te maken en de outfit helemaal af te maken met leuke accessoires zoals een mooi tasje of zelfgemaakte sieraden. Ik denk dat bijna iedere vrouw er wel van houdt, bij de een begint het al op een hele jonge leeftijd en bij een ander komt het wat later.

Bedeltjes in de vorm van kleding, schoenen en make-up

Puilt uw kledingkast nu ook zo uit maar bent u wel opzoek naar een leuk nieuw sieraad helemaal in het thema, want een sieraad past er natuurlijk altijd bij en pimpt de outfit zo mooi op. Zo hebben wij deze mooie bedeltjes in het thema van uw uitgepuilde kleding kast en de mooie tasjes. Ook schoenen vind ik heel erg leuk en kan ik zeker geen genoegen van krijgen. We hebben allerlei bedeltjes in het thema van tasjes, schoenen, make up en kleding, zo hebben we ook een zilveren bedel van een slipper, deze bedeltjes zijn 19mm x 7mm. Niet alleen hebben wij slippers, ook hebben wij bedeltjes in de vorm van een sneaker. Nu houd ik ook zeker van dansen en heb ik heel veel vrienden en vriendinnen die ook dansen, vanaf vroeger af aan ben ik al fan van alles wat te maken heeft met dansen, zo vind ik ook de bedeltjes van een balletjurk erg leuk. Als ik het bedeltje aan een ketting of armband maak is het een leuk en origineel cadeau om aan uw dansvrienden te geven. Of geef het als geluk ketting voor bij wedstrijden en optredens. Ook heel erg leuk zijn de bedeltjes in de vorm van een T-shirt, deze hebben wij in verschillende kleuren zoals paars, rood, blauw en groen. Maak er een mooi sieraad mee, en geef uw outfit een mooie kleurrijke uitstraling. Alle verschillende kleuren geven u natuurlijk een excuus om voor iedere outfit wel een ander kleur bedeltje te kopen. De bedeltjes hebben allemaal een oogje aan de bovenkant waar een armband of ketting doorheen geregen kan worden.

Alle andere benodigdheden om zelf sieraden te maken

Ook hebben wij alle benodigdheden om zelfsieraden te maken op de webshop, van draad tot sieradenlijm en van kralen tot bedeltjes. Dus ga lekker aan de slag en wees creatief, combineer bedeltjes en kralen met elkaar, zo maakt u helemaal uw eigen sieraad. Neem vooral een kijkje op de webshop.

 

Geschreven door Bente van Vondel Stagiaire International Business Studies

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss