Sorteer op

Cabochon setting vierkant

Tegenwoordig is het dragen van sieraden helemaal in de mode. Van de meest gekke combinaties tot te meest leuke kleuren. De jeugd is ook druk bezig met de armbanden, kettingen en enkelbandjes gemaakt van allerlei kralen.

Verkopen van sieraden

De jeugd is zelfs al bezig met het verkopen van deze sieraden. Nu kunt u in onze webshop alles vinden om zelf sieraden te maken, dus ook de super leuke kralen, die uw kind misschien wel nodig heeft bij het maken van de sieraden. En bovendien kunt u zich ook laten inspireren door uw super creatieve kind.

Zelf sieraden maken

Ga zelf ook lekker aan de slag! Nu zijn de sieraden met allerlei soorten kleuren kralen misschien niet helemaal uw ding, of wilt u er nog iets aan toevoegen, zoals een leuke hanger. Ook dat bieden wij in onze kralen webwinkel. U kent ze wel de prachtige halfedelstenen, tegenwoordig word bijna alles ook los verkocht zodat u het helemaal naar wens kunt maken voor uzelf, of misschien wel voor uw lieve klanten. Zo kunt u Cabochons ook zeker kopen, het zijn een soort kleine steentjes, geslepen in een bepaalde kleur. Misschien heeft u er thuis stiekem nog wel een thuis liggen, en wilt u deze weer in een sieraad vorm maken. Daarvoor hebben wij cabochon settings in verschillende vormen, een daarvan is vierkant. Plak de steen in de setting en hang de hanger nu aan een ketting, armband, enkelband of helemaal iets anders wat u leuk vind. Wees vooral creatief, en zoek leuke voorbeelden op het internet, hier is bovendien heel veel te vinden.

We bieden de cabochon settings in verschillende maten, kleuren en met verschillende werkjes. Zo hebben wij ze in het zilver, maar ook in het Antiek Zilver. Zorg er wel voor dat u de juiste maat besteld, de maat is duidelijk vermeld in de omschrijving, en op deze manier moet het goed komen met het bevestigen van het steen in de hanger. Dus ga nu lekker aan de slag. En spreekt dit idee u helemaal niet aan, maar vind u het wel erg leuk om sieraden te maken, of wilt u een nieuwe hobby uitproberen, neem dan nu een kijkje in onze webshop, want wij verkopen nog veel meer prachtige artikelen die u kunnen helpen bij het maken van sieraden, en misschien doet u ook wel inspiratie op als u in de webwinkel van 't Kralenstulpje aan het kijken bent. Dan wens ik u heel veel plezier.

Groetjes Bente, stagiaire International Business Studies

 

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss