Sorteer op

Gütermann Roicalles smalle buisjes 9/0

Gütermann Roicalles smalle buisjes 9/0 zijn een type glaskraal van de hoogste kwaliteit, geproduceerd door het gerenommeerde merk Gütermann. Deze kralen zijn ideaal voor gebruik in fijne sieradenontwerpen en andere nauwkeurige handwerkprojecten.

Deze kralen worden geleverd in smalle buisjes, wat betekent dat ze zorgvuldig zijn verpakt om te zorgen voor een optimale conditie bij aankomst. Ze zijn 9/0 in maat, wat aangeeft dat ze aan de kleinere kant zijn. Dit maakt ze perfect voor projecten die gedetailleerdheid en finesse vereisen.

Met de Gütermann Roicalles smalle buisjes 9/0 kralen kunt u sieraden van hoge kwaliteit creëren die een blijvende indruk achterlaten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor u ze gemakkelijk kunt aanpassen aan uw specifieke ontwerpbehoeften.

Bij 't Kralenstulpje hebben we een selectie van deze Gütermann Roicalles smalle buisjes 9/0 kralen beschikbaar. Wees er echter snel bij, want de voorraad is beperkt en eenmaal uitverkocht, zijn ze echt op. Als u deze kralen wilt gebruiken in uw volgende project, raden we u aan ze snel in huis te halen!

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
┬ę 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss