Sorteer op
Sorteer op

Setje met tandkristallen en/of nagelkristallen

Belangrijk om te weten: Uit hygiënisch oogpunt kunnen tandkristallen niet worden geretourneerd. We zorgen ervoor dat u kristallen van de hoogste kwaliteit ontvangt, die schoon en veilig zijn voor gebruik. Houd hier rekening mee bij uw aankoop.

Met ons setje tand- en/of nagelkristallen kunt u eenvoudig een vleugje glamour toevoegen aan uw tanden of nagels. Deze veelzijdige kristallen zijn perfect voor het aanbrengen van een unieke en sprankelende uitstraling.

Ons setje bevat zorgvuldig geselecteerde kristallen van hoge kwaliteit die veilig en gemakkelijk kunnen worden aangebracht. Of u nu een speciale gelegenheid hebt, zoals een bruiloft of feest, of gewoon een beetje extra glitter wilt toevoegen aan uw dagelijkse look, deze kristallen bieden talloze mogelijkheden.

Tandkristallen plaatsen

Naast het gebruik op tanden, kunnen deze kristallen ook worden toegepast voor andere doeleinden. U kunt ze bijvoorbeeld op uw nagels aanbrengen voor een opvallende en stijlvolle manicure. Laat uw creativiteit de vrije loop en ontdek de vele mogelijkheden van deze kristallen.

Onze tand- en nagelkristallen zijn gemakkelijk aan te brengen met behulp van tandheelkundige lijm of nagellijm. Voor een optimale hechting raden we aan om onze hoogwaardige lijmproducten te gebruiken, speciaal ontworpen voor dit doeleinde.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ons setje tand- en/of nagelkristallen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@kralenstulpje.nl.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss