Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Acryl tube kralen 8mm

Armbanden van Acryl Tube kralen

De Acryl Tubekralen 8mm zijn te gebruiken om o.a. armbanden en oorbellen van te maken. Met een paar buis kralen maakt u al snel complete sieraden. U rijgt ze heel eenvoudig op elastiek!

Bij ons vindt u een uitgebreide collectie acryl tube kralen met een diameter van 8mm, ideaal voor het maken van kleurrijke en speelse sieraden.

De acryl tube kralen van 8mm zijn perfect om een vleugje kleur toe te voegen aan uw sieradencreaties. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, waardoor u eindeloos kunt combineren en uw ontwerpen kunt aanpassen.

Deze kralen zijn cilindervormig met een opening aan beide uiteinden. U kunt ze gebruiken om armbanden, kettingen, oorbellen en andere sieraden te maken. Rijg ze op elastisch draad, combineer ze met andere kralen.

Gebruik leuke kristal rondellen in de kleur zilver of goud tussen de tube kralen voor een luxe effect!

Tube kralen om zelf armbandjes te maken

Deze leuke kralen zijn de hit van dit jaar en we kunnen er niet tegen aan slepen! De leukste kleurencombinaties van dit seizoen zijn inmiddels bij ons binnen van deze leuke kralen, kom ze snel bewonderen bij ons op de website!


 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss