Sorteer op
Sorteer op

Aluminium kralen diversen

Graag vertel ik u meer over onze aluminium kralen. Bij het maken van sieraden kunt u verschillende formaten kralen gebruiken, afhankelijk van het soort sieraad dat u maakt. Of het nu gaat om een armband, ketting, enkelbandje of oorbellen, elk formaat kraal kan worden gebruikt. Het is volledig gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur. U kunt er ook voor kiezen om verschillende formaten te combineren, zoals ik zelf ook wel doe. Het is belangrijk om van tevoren te bedenken welke maat u wilt gebruiken, omdat elk formaat kraal een ander rijggat heeft. Dit is belangrijk omdat de grootste kraal ook door het draad heen geregen kan worden. De andere formaten kunnen worden opgevuld met andere kralen, zodat de kleinere formaten ook passen. U kunt deze informatie vinden bij het artikel.

Sieraden maken met aluminium kralen

Onze kralen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren op onze website en worden verkocht in grotere hoeveelheden. Dit is handig, omdat u dan niet precies het aantal kralen hoeft te berekenen. Als uw armbandje of ketting toch wat groter moet zijn, is dat ook mogelijk. De kralen zijn lichtgewicht omdat ze van aluminium zijn gemaakt. Dit is een voordeel, omdat ze ook geschikt zijn voor oorbellen of andere sieraden. De kralen kunnen goed worden gecombineerd met hangers. Vaak zijn sommige hangers wat zwaarder van gewicht, terwijl de kralen lichtgewicht zijn. Op deze manier wordt het gewicht in balans gehouden.

De beschikbare kleuren op onze website kunnen goed met elkaar worden gecombineerd, omdat ze een metallic uitstraling hebben. Het enige waar u rekening mee moet houden als u meerdere kleuren wilt gebruiken, is dat u de kralen van licht naar donker rijgt of van donker naar licht.

Ik hoop dat u enthousiast bent geworden over onze aluminium kralen. Als u nog vragen heeft over de kralen of over welke materialen u kunt gebruiken, kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail. We helpen u graag verder met al uw vragen. Ik wens u veel plezier bij het maken van uw eigen sieraad!

Groetjes Jorieke, Stagiaire International Business Studies

Extra informatie over de diverse vormen en maten aluminium kralen

Aluminium kralen zijn lichtgewicht en duurzaam, waardoor ze comfortabel zijn om te dragen en gemakkelijk te verwerken in uw sieraden. Daarnaast zijn ze bestand tegen roest en verkleuring, waardoor uw sieraden er lang mooi uit blijven zien. U kunt ze eenvoudig schoonmaken met een zachte doek en vermijd agressieve chemicaliën om hun glans te behouden.

Onze diverse collectie aluminium kralen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, variërend van klassieke metallic tinten zoals zilver en goud tot gedurfde en levendige kleuren zoals blauw, rood en groen. Hierdoor kunt u uw ontwerpen aanpassen aan uw persoonlijke stijl en voorkeuren. Of u nu kiest voor een chrome look met één kleur of juist verschillende kleuren combineert voor een speels en levendig effect, onze collectie aluminium kralen biedt hiervoor volop mogelijkheden.

Combineer verschillende vormen en maten, experimenteer met kleuren en maak unieke sieraden. 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss