Sorteer op
Sorteer op

Aluminium kralen diversen

Via deze pagina ga ik vertellen over diverse aluminium kralen. Deze kralen hebben allemaal een andere uiterlijk en andere formaten. We verkopen bijvoorbeeld een soort tube met deze kralen kunt u prachtige armbanden en kettingen maken. Persoonlijk vind ik het zelf heel erg mooi om deze kralen te gebruiken in samenstelling met een hanger. We verkopen deze in drie verschillende kleuren met een ieder een ander zilveren patroon. Door het zilveren patroon vallen de kralen goed te combineren met andere sieraden en kleuren.

Sieraden maken met aluminium kralen

We verkopen ook een soort ei vormige kraal in diverse kleuren. Deze hebben een formaat van 16mm bij 13mm en een rijg gat van 5mm. Dit houdt dus in dat er een draad van vijf millimeter dikte moet gebruiken. We verkopen deze kralen ook in het zwart en zilver deze zijn goed te combineren met de andere kleuren. De andere kralen verschillen met de rijg gaten de ene kraal heeft een gat van 3mm en de andere van 6 of 2mm.

Ook kunt u met de verschillende kralen een soort sieraad maken. dan bedoel met alle kralen in dit kopje kunt u een armband maken. Dit leidt tot een heel bijzonder armband of ketting dat is geheel persoonlijk. Zelf heb ik dit ook een keer gedaan en het eind resultaat was bijzonder mooi.

Aluminium is een verder licht materiaal waardoor de kralen ook licht zijn en makkelijk te dragen zijn. Aluminium is zo licht, omdat het een lage dichtheid heeft, hierdoor wordt het materiaal ook een stuk sterker en gaat de kraal ook niet zomaar kapot.

Ik hoop dat u het leuk vond om op deze manier over de Aluminium kralen te lezen. Als u nog vragen heeft over de kralen of over welke materialen u kunt gebruiken kunt u altijd per mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw vragen.

Heel veel plezier met het maken van uw eigen sieraad!

Groetjes Jorieke, Stagiaire International Business Studies

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss