Sorteer op

Organza zakjes 7 x 10 cm per 24 stuks

De maat is van het gehele zakje.

Zoekt u naar een verfijnde en elegante manier om uw cadeaus te verpakken? Kies dan voor onze organza zakjes van 7 x 10 cm, verkrijgbaar per 24 stuks. Deze charmante zakjes zijn niet alleen esthetisch aangenaam, maar voegen ook een extra laagje vreugde toe aan uw geschenken. Deze leuke organza tule gaas kadozakjes zijn geschikt om feestelijke cadeautjes te verpakken! Aan het lintje maakt u eenvoudig een labeltje waar u bijvoorbeeld een naam op kunt schrijven.

Goedkope Organza Zakjes 7 x 10 cm: Feestelijke Verpakking voor Elk Cadeau

De organza zakjes van 't Kralenstulpje zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn uitermate geschikt voor verschillende gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan bruiloften en trouwerijen, maar ook baby showers en zelfs voor het verkopen en mooi verpakken van sieraden. De mogelijkheden zijn eindeloos en alleen beperkt door uw eigen creativiteit! Aan het lintje van elk zakje kunt u eenvoudig een naamlabel bevestigen, waarmee u een persoonlijke toets aan uw cadeau geeft. Het schrijven van een naam of een kleine boodschap zal uw geschenk nog memorabeler maken.

Voordelige organzazakjes

Bij 't Kralenstulpje maken we het u makkelijk om stijlvolle en feestelijke verpakkingen te vinden zonder dat u daarvoor diep in de buidel hoeft te tasten. Deze zakjes zijn voordelig geprijsd en bieden een waardevolle toevoeging aan elk cadeau dat u geeft.

Het formaat van 7 x 10 cm is praktisch en veelzijdig. De maat die we vermelden is inclusief het lintje, waardoor u altijd weet hoeveel ruimte u hebt om uw cadeau in te pakken. Vanaf het lintje naar boven is ongeveer 2 cm, wat extra ruimte geeft voor het sluiten van het zakje.

Kortom, als u uw geschenken op een persoonlijke en elegante manier wilt verpakken, dan zijn deze organza zakjes van 7 x 10 cm een uitstekende keuze. Ze zijn een populaire optie bij onze klanten en een prachtige aanvulling op ons assortiment van kralen, bedeltjes en sieraden onderdelen.

Verkrijgbaar bij 't Kralenstulpje, waar we een breed scala aan producten bieden om u te helpen bij het maken van zelf gemaakte sieraden en het feestelijk verpakken van uw cadeaus. Uw succes is gegarandeerd met deze mooie en functionele organza zakjes!

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss