Sorteer op

Jelly Style Acryl kralen

Jelly Style Acryl kralen    Jelly Style Acryl kralen armband  Jelly Style Acryl kralen armbandje

Deze prachtige acryl kralen in mooie pastelkleurtjes zijn heel mooi te verwerken in de leukste sieraden! Deze kralen zijn niet alleen te gebruiken voor kinderen maar ook volwassenen kunnen hier hele leuke zomerse armbandjes en kettingen van maken!

Onze Jelly Style acryl kralen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren, waardoor u eindeloos kunt mixen en matchen. Deze kralen hebben een doorzichtig en glanzend uiterlijk dat doet denken aan heerlijke Jelly snoepjes. Of u nu een armband, een ketting, oorbellen of andere kleurrijke sieraden wilt maken, met deze kralen kunt u uw creativiteit de vrije loop laten.

De acryl kralen zijn licht in gewicht, duurzaam en verkrijgbaar in levendige kleuren die lang mooi blijven. Op onze website kunt u eenvoudig de Jelly Style acryl kralen bestellen.

Bij 't Kralenstulpje hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze Jelly Style acryl kralen worden zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd, zodat u verzekerd bent van hoogwaardige producten. We willen u graag helpen om sieraden te maken die een kleurrijke en vrolijke uitstraling hebben.

Deze kralen voegen een speels en kleurrijk tintje toe aan uw sieraden. 

Acryl kraaltjes in pastel kleurtjes

De kraaltjes wegen bijna niets en zijn heel mooi te combineren met metalen onderdelen zoals gouden jasseron ketting. Dat geeft deze mooie kralen een volwassen uitstraling!

Kinder kralen van acryl

Maar natuurlijk zijn deze mooie lichte kralen ook heel geschikt voor kinderen om sieraden van te maken! Zorg altijd wel dat dit onder begeleiding van een volwassende gaat gebeuren. 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss