Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

6mm edelsteen kraal

edelstenen kralen apatiet glans

Foto is van Joey Slager

Bent u wel eens op vakantie geweest naar India, Zuid-Afrika of Brazilië? Misschien dat u ze dan wel eens gewoon in de natuur bent tegengekomen; edelstenen. Edelstenen zijn stenen gevormd door de natuur, vandaar dat u ze daar ook tegen kunt komen.

Edelstenen bestaan al een hele lange tijd. Vaak gaan er miljoenen jaren overheen, voordat edelstenen gevormd zijn tot hoe ze bekend zijn bij de mensen. Edelstenen ontstaan vaak uit gesmolten gesteente. Dit gesteente heet magma. Magma ontstaat, doordat onze aardkorst voortdurend beweegt. Door deze bewegingen komt er magma vanuit de bodem van de aarde, naar het oppervlak. Deze magma gaan uiteindelijk afkoelen en dan ontstaan er edelstenen. hiervan worden edelstenen kralen geslepen.

Elke edelsteen heeft een eigen grondstofsamenstelling en een eigen specifieke kleur. Dit komt, omdat alle edelstenen ontstaan, door een specifieke trilling van de aardkorst. Deze trillingen kunnen ze doorgeven aan mensen. Om deze reden staan edelstenen ook bij de meeste mensen bekend als bijzondere stenen die volgens mensen een helende werking zouden kunnen hebben.

Edelstenen hebben dus allemaal een verschillende kleur en eigenlijk zijn edelstenen er in alle kleuren die u maar kunt bedenken, dus waarschijnlijk zit er ook wat voor u bij! U kunt edelstenen kralen sieraden natuurlijk kopen, maar hoe leuk is het om zelf sieraden te maken met onze edelsteen kralen 6mm!

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die ervoor kiezen om zelf hun sieraden te maken. Niet alleen is dit heel eenvoudig, maar ook kunt u de sieraden helemaal personaliseren naar hoe u het mooi vindt. Denk dus bijvoorbeeld aan de kleur, sommige mensen houden van roze en rode tinten, andere mensen houden weer meer van groene en blauwe tinten. Ook kunt u zelf kiezen welke details u aan uw zelfgemaakte sieraden wilt toevoegen, want www.kralenstulpje.nl heeft enorm veel keuze op de website. En als laatste, door uw eigen sieraden te maken kunt u ook de sieraden in de perfecte pasvorm maken, want iedereen verschilt er natuurlijk in, wat voor maat sieraden ze dragen. Neem bijvoorbeeld armbandjes. Sommige mensen vinden het fijn als armbandjes wat losser vallen, andere mensen vinden het juist fijn als armbandjes zo strak mogelijk om de pols zitten.

Ga vooral aan de slag met het maken met uw eigen sieraden, want er is enorm veel keuze op onze website!

Geschreven door Jamila, stagiair vestigingsmanager groothandel.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss