Sorteer op

Cateye glas kralen 6mm

In deze tekst zal ik het hebben over de cateye glaskralen van zes millimeter. De cateye glaskralen hebben vaak een wit randje dat door de kraal heen loopt. Dit witte streepje geeft de kraal een unieke uitstraling. De glaskralen zijn gemakkelijk te combineren met andere sieraden en kleuren, mede dankzij hun lichte kleuren. Hangers en bedels passen ook goed bij deze kralen, en deze zijn ook verkrijgbaar op onze website.

Hoe worden glaskralen gemaakt?

Er zijn bedrijven die de productie van glaskralen volledig in eigen beheer hebben. Ze beginnen met zand en maken daar glas van. Vervolgens vormen ze glasstaven die nodig zijn om de kralen te maken. Met behulp van een zuurstofbrander smelten ze de glasstaven en vormen ze deze tot kralen. Met dunne glasstaven kunnen ze versieringen en patronen aan de glaskralen toevoegen.

Ik gebruik persoonlijk graag de cateye kralen van zes millimeter. Ik werk liever met dit formaat omdat de kraal dan niet te fijn is. Bovendien hebben deze kralen een elegante uitstraling. Ze zijn geschikt voor chique evenementen of dinerpartijen.

Ik gebruik deze kralen vaak voor feestthema's waarbij ik nog een sieraad nodig heb. Dan kies ik de donkerste kleur en combineer deze met een passende hanger. Ik houd het sieraad graag in één kleur om de elegantie te behouden. Het witte randje in de kraal draagt bij aan de elegante uitstraling. Het combineren van een lichte kleur met een donkere kleur geeft automatisch een chique effect. We verkopen deze glaskralen in verschillende kleuren. Meestal worden ze per 15 verkocht. Met de vele beschikbare kleuren kunt u ook leuke kleurpatronen maken of een sieraad maken voor speciale gelegenheden zoals Pasen of een jubileum.

Ik hoop dat u het leuk vond om op deze manier over de cateye glaskralen van 6mm te lezen. Als u nog vragen heeft over de kralen of welke materialen u kunt gebruiken, kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail. We helpen u graag verder en streven ernaar u zo goed mogelijk te informeren.

Ik wens u veel plezier bij het maken van uw eigen sieraad en hoop dat u er leuke momenten mee beleeft!

Met vriendelijke groet,

Jorieke, Stagiaire International Business Studies

"Sieraden maken is als het creëren van draagbare kunstwerken."

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss