Sorteer op

Veertjes bedels

Deze leuke en hippe veertjes bedels zijn van metaal en prachtig te gebruiken voor bijvoorbeeld dromenvanger sieraden!

Gebruik ze in combinatie met schepen bedels en kralen. Bij 't Kralenstulpje hebben we heel veel veertjes, ook van natuurlijke materialen, deze staan onder de rubriek werkmaterialen. Heel veel plezier toegewenst bij met maken van je eigen unieke sieraden!

Iedereen kent ze, de veren. Ze bestaan echt in allerlei kleuren, maten, structuren etc. Van heel lelijk tot prachtig, zo prachtig dat u zich haast niet kan voorstellen dat de veren aan dieren zitten. Ik denk dat we allemaal stiekem wel een beetje jaloers zijn op de vogels met zon mooie vacht. Nou hebben veren ook een mooie betekenis, veren staan namelijk voor hoop, geloof en een nieuw begin. Zo betekent het vinden van een veer ook vaak dat je op de goede weg bent, en dat je hoogst waarschijnlijk zo door moet blijven gaan. Of dat er een Engel over je waakt! En hoe mooi is het om dit aan iemand cadeau te kunnen doen, iemand vertellen zonder woorden te gebruiken hoe goed ze bezig zijn, maar ook dat ze altijd moeten blijven hopen.

Zelfgemaakte sieraden met veer bedels

Een zelfgemaakt sieraad is iets wat lang goed blijf en iemand daardoor lang bij zich kan dragen. Het is een reminder aan waar je het hebt gekregen of gekocht en waarom, iedere dag opnieuw. Een sieraad met betekenis cadeau krijgen vind ik een mooi geschenk om te krijgen, maar ook om weg te geven. Zo verkopen wij verschillende soorten en maten veertjes bedels, deze kunt u hangen aan een ketting, armband, oorbellen of heel iets anders (bedenkt zelf iets origineels). Aan de meeste bedels zit een oogje aan de bovenkant waardoor u ze gemakkelijk kunt bevestigen aan een sieraad. Zo hebben wij bedels in de kleur goud van 20 mm × 6 mm, zeker niet te groot, maar wel zichtbaar. We hebben de bedels zeker ook groter, zoals de Tibetaans zilveren hanger van een veer die 61 mm × 15 mm × 3 mm is met een gat van 2 mm, onze bedeltjes zijn nikkelvrij. Ook leuk om aan een sieraad te maken zijn de bedel DQ-metaal 12 mm rond, in dit bedeltje is een veer gedrukt, maar heeft het bedeltje wel een ronde vorm. Wij hebben nog veel meer dan alleen veertjes bedels op onze webshop, zo hebben wij ook alles om zelf sieraden te maken. Denk aan elastiek, jasseron, kralen etc. Zelf sieraden maken is ook helemaal niet moeilijk en vrijwel voor iedereen te doen. Het is een leuke hobby die u samen met vrienden, familie of iemand anders kunt doen. Of ben u nu juf, probeer het eens met uw groep, ze zullen u vast verrassen met de meest creatieve sieraden. Neem vooral een kijkje op onze webshop en zoek iets uit wat helemaal bij u past. Heel veel plezier.

Geschreven door Bente van Vondel Stagiaire International Business Studies

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss