Cursus tandkristallen plaatsen

Bij 't Kralenstulpje kunt u een parktijk cursus tandkristallen plaatsen volgen. U kunt de cursus bestellen en dan nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak.

Hiervoor kunt u ook zelf een afspraak maken via: info@kralenstulpje.nl

Na afloop van de cursus gaat u zelf 3 tandkristallen plaatsen. We plakken de tandkristallen om te oefenen op glas. De materialen om zelf te beginnen zijn verkrijgbaar bij 't Kralenstulpje.

We zijn gevestigd in Scheemda, Noord Oost Groningen, klik op contact voor onze adresgegevens.

Veilig een tanddiamant leren plaatsen

Het is belangrijk dat u leert om de juiste materialen te gebruiken en het is nog belangrijker om te weten hoe u deze materialen veilig gebruikt. We zien helaas vaak dat er op beurzen, markten en braderieën tandkristallen worden geplaatst met bijvoorbeeld goedkope nagellijm. Dit kan schadelijk zijn voor een gebit. Wij gebruiken materialen welke gebruikt worden bij de orthodontist.

Cursus tanddiamant plaatsen met bewijs van deelname certificaat

Onze cursus is een praktijkcursus en u krijgt informatie mee naar huis op papier als naslagwerk. Na afloop van de cursus krijgt u van ons een bewijs van deelname. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend wanneer u zelf iets fout doet of verkeerde materialen gebruikt.

We hebben een cusrus met een starterspakket, hierin zitten alle veilige materialen welke u kunt gebruiken. Op deze cursus zit een pakketkorting. U kunt ook kiezen voor de cursus zonder starterspakket.

De cursus duurt al met al ongeveer anderhalf uur. Wilt u verder nog informatie of een afspraak maken? Mail dan naar info@kralenstulpje.nl

Locatie is in Scheemda, Noord Oost Groningen.

 

Sorteer op
Sorteer op
Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss