Cursus tandkristallen plaatsen

Bij 't Kralenstulpje kunt u een praktijkcursus tandkristallen plaatsen volgen. U kunt de cursus bestellen en dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

U kunt ook zelf een afspraak maken via:  info@kralenstulpje.nl

Na afloop van de cursus gaat u zelf 3 tandkristallen plaatsen. We oefenen het plaatsen van de tandkristallen op glas. De materialen om zelf aan de slag te gaan zijn verkrijgbaar bij 't Kralenstulpje.

Ons adres is gevestigd in Scheemda, Noord Oost Groningen. Klik op "contact" voor onze adresgegevens.

Veilig leren plaatsen van een tanddiamant

Het is belangrijk dat u leert om de juiste materialen te gebruiken en nog belangrijker is om te weten hoe u deze materialen veilig kunt gebruiken. We zien helaas vaak dat tandkristallen op beurzen, markten en braderieën worden geplaatst met bijvoorbeeld goedkope nagellijm. Dit kan schadelijk zijn voor uw gebit. Bij 't Kralenstulpje gebruiken we materialen die ook door orthodontisten worden gebruikt.

Cursus tanddiamant plaatsen met bewijs van deelnamecertificaat

Onze cursus is praktijkgericht en u krijgt een naslagwerk mee naar huis met de benodigde informatie. Na afronding van de cursus ontvangt u van ons een bewijs van deelname. Let op: hier kunnen geen rechten aan worden ontleend als u zelf iets verkeerd doet of verkeerde materialen gebruikt.

We bieden een cursus aan inclusief starterspakket, waarin alle veilige materialen zijn inbegrepen. Op deze cursus is er een pakketkorting.

Veilig tandkristallen plaatsen

Wij begrijpen het belang van veiligheid en kwaliteit, en daarom bieden we de cursus alleen aan inclusief een starterspakket.

Het starterspakket bevat alle benodigde materialen die door professionals worden gebruikt. Hiermee kunt u op een veilige en verantwoorde manier de tandkristallen plaatsen, zonder het risico op schade aan uw gebit of aan het gebit van uw klant. We willen er zeker van zijn dat u de beste resultaten behaalt en uw tanden op een gezonde manier kunt verfraaien.

Tijdens de cursus zullen we u stap voor stap begeleiden in het plaatsingsproces en u voorzien van alle nodige informatie en tips om succesvol tandkristallen te kunnen plaatsen. Daarnaast zullen we ook aandacht besteden aan de juiste technieken en hygiënevoorschriften, zodat u met vertrouwen aan de slag kunt gaan.

We willen benadrukken dat het gebruik van de juiste materialen van groot belang is om schade aan uw tanden te voorkomen. Daarom bieden we de cursus alleen aan inclusief het starterspakket, zodat u kunt profiteren van hoogwaardige en veilige producten.

De cursus duurt in totaal ongeveer anderhalf uur. Als u meer informatie wilt of een afspraak wilt maken, stuur dan een e-mail naar info@kralenstulpje.nl

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Sorteer op
 • Cursus tandkristallen plaatsen incl. materialen en starterspakket
  Cursus tandkristallen plaatsen incl. materialen en starterspakket

  Cursus tandkristallen plaatsen incl. materialen en starterspakket∙ Bevat de cursus incl. materiaal €. 99,00
  ∙ 5W draadloze LED uithardingslamp €. 199,00
  ∙ Set van 4 pincetten €. 14,99
  ∙ Flesje tandkristallenlijm €.


  € 440,00

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss