Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Nieuwe kralen & sieraden onderdelen Augustus 2022

Terwijl de zomer in volle gang is, hebben wij were hele leuke nieuwe materialen kunnen inkopen. 

We hebben een nieuwe collectie glaskralen ingekocht  in levendige kleuren zoals geel, turquoise, roze en groen, die de vrolijke en energieke uitstraling van de zomer hebben. Voeg een tropisch tintje toe met  natuurlijke kralen van schelpen, parels of koraal. We hebben ook een assortiment van metalen kralen en bedels om uw sieraden nog leuker te maken.

Materialen om sieraden te maken voor de zomer

Laten we beginnen met onze nieuwe zomerse collectie edelsteen kralen. Deze natuurlijke stenen zijn niet alleen heel erg mooi, maar ze dragen ook betekenis en energie met zich mee. Of u nu kiest voor de rustgevende blauwe sodaliet, de krachtige tijgeroog of de beschermende zwarte onyx, elke edelsteen heeft zijn eigen unieke eigenschappen die uw sieraden een speciale betekenis geven.

Zomerse kralen creaties maken

Tot slot wil ik nog aangeven dat al onze kralenartikelen met zorg zijn uitgekozen en van de hoogste kwaliteit zijn. We begrijpen hoe belangrijk het is om met de beste materialen te werken, zodat uw creaties er niet alleen prachtig uitzien, maar ook lang meegaan.

Let hierbij vooral op termen zoals RVS en DQ. 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss