Sorteer op

Grote acryl kralen

Via dit stukje tekst wil ik graag iets vertellen over de grote acryl kralen en waarvoor ik ze persoonlijk zou gebruiken. Daarnaast zal ik ook ingaan op het feit dat deze kralen in de jaren 90 helemaal trendy waren. We verkopen deze acryl kralen in verschillende kleuren.

Grote kralen met vrolijke kleuren vallen op!

In de jaren 90 was het een modetrend om zo groot mogelijke sieraden te dragen, vooral als het ging om kralen. Daarnaast waren vrolijke kleuren ook erg in de mode. Deze trend kwam voort uit de hernieuwde populariteit van de hippiecultuur. De hippiebeweging ontstond oorspronkelijk in de jaren 60 en 70, en het motto was destijds "make love not war". In de tijd van de hippies droegen mensen veel kleurrijke en grote sieraden, omdat dit paste bij hun levensstijl van positiviteit en vriendelijkheid. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan subtielere sieraden, omdat die beter bij mijn stijl passen. Natuurlijk is dit voor iedereen anders, en elk lichaamstype past bij een ander soort sieraad. Ik vind bijvoorbeeld dat mensen met wat meer persoonlijkheid en een steviger lichaamsbouw grovere sieraden beter kunnen dragen dan subtiele, kleine sieraden.

Opvallende kralen met vrolijke kleuren!

Een vriendin van mij heeft bijvoorbeeld een stoerdere persoonlijkheid en dikkere armbanden passen beter bij haar dan dunne armbandjes. Als ik zelf een sieraad zou maken met deze kralen, zou ik kiezen voor een ketting. Ik vind dat grote kralen beter tot hun recht komen in een ketting dan in een armband.

Ik hoop dat u het leuk vond om op deze manier over de grote acryl kralen te lezen. Als u vragen heeft over welke materialen u moet gebruiken om een sieraad met deze kralen te maken, of als u andere vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via e-mail. Veel plezier met het maken en dragen van uw eigen sieraad!

Groetjes Jorieke, Stagiaire International Business Studies

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss