Sorteer op
Sorteer op

Shamballa klei kralen

Shamballa kralen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto  gemaakt door Annie den Oetelaar Facebook: Engeltjes made by Annie

Deze kralen zijn gemaakt van klei en zijn voorzien van prachtige, kleine strasssteentjes. Shamballa armbanden zijn al geruime tijd zeer populair en hebben hun oorsprong in het Tibetaanse Boeddhistische geloof. Ze symboliseren onvoorwaardelijke liefde, kracht en vrijheid.

Feestelijke kralen

De handgeknoopte Shamballa armbanden zijn een unieke combinatie van vakmanschap en stijl. De klei kralen zijn met zorg gemaakt en de strasssteentjes geven de armbanden een schitterende uitstraling. Deze armbanden zijn perfect voor speciale gelegenheden, zoals feesten, waar ze een echte blikvanger zullen zijn.

Leuke hangers met Shamballa kralen

Hierboven op de foto ziet u leuke engelen hangers gemaakt met Shamballa kralen. Er zit een grote spitring aan waardoor u deze leuke Shamballa kraal hangers overal aan kunt hangen. 

Deze kralen zijn niet alleen geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook perfect voor speciale gelegenheden en feestelijke evenementen. Voeg een vleugje glamour toe aan uw outfit en laat de Shamballa kralen stralen met hun sprankelende strasssteentjes. Succes is verzekerd wanneer u een armband met Shamballa kralen draagt!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss