per pagina
Sorteer op
    1 - 60 van 98 resultaten
  • 1
  • 2

Zelf maken voor je Valentijn!

Maak je eigen Valentijssieraad ! Want hoe mooi is dat, wanneer je je eigen hart en ziel stopt in het creëren van een uniek cadeautje voor de persoon die je lief hebt. Hier vind je kralen en bedeltjes die iets te maken hebben met de liefde. Op onze inspiratiepagina vind je heel veel voorbeelden van leuke sieraden welke je wellicht kunt gaan maken met deze leuke materialen.

Liefdes ritueel sieraden maken?

Stop bij het maken van je sieraad er al je liefde erin (met hart en ziel) en de liefde komt in drievoud bij je terug! Het is een liefdes ritueel, dat al sinds eeuwen wordt toegepast.

Heel veel plezier en succes! x
Esther van 't Kralenstulpje

Onderstaande tekst is geschreven door Bente van Vondel, Stagiaire International Business Studies

Het is ieder jaar toch weer de vraag wat u hem/haar moet geven, uw liefde, degene waar u het liefst zo veel mogelijk aandacht van wilt.

Nu is het misschien moeilijk omdat hij of zij al alles heeft waar u aan kunt denken of wilt u dit jaar toch een wat specialer cadeau geven.

Natuurlijk is het erg leuk om een sieraad te kopen, maar vind u dit nu niet heel persoonlijk of kunt u niet de juiste maten, kleuren, voldoeningen vinden? Dan is het maken van een sieraad voor uw Valentijn ook erg leuk.

Het is erg simpel en geeft toch een erg mooi gebaar. Ook kunt u de sieraden helemaal naar wens maken, dus ook de maten zelf bepalen.

Sieraden maken voor je grote liefde

Dacht u misschien aan een ketting of een mooie armband, dan hebben wij erg leuke bedeltjes met een hartje erin gedrukt, of in de vorm van een hartje. Zo hebben wij erg simpele bedeltjes in de vorm van een hartje, met een oogje aan de bovenkant, dit bedeltjes is zilver kleurig,en dus ook mooi voor mensen die zilver dragen.

Alle bedeltjes zijn makkelijk te bevestigen aan een ketting, of draad. Ook kunt u een kralen armband maken met bedeltjes er tussendoor. Zo hebben wij niet alleen bedeltjes in de vorm van een hartje, maar ook kralen die u erg makkelijk op een elastiekje kunt rijgen in de vorm van een hartje.

Deze kralen hebben wij in meerdere kleuren en maten, zo hebben wij een transparante glaskraal in het lichtgroen, blauw etc.

Een hart is een van de bekendste en meest gebruikte symbolen ter wereld.

In vele culturen word het gebruik als symbool voor verschillende bijzondere betekenissen. In de westerse cultuur staat het hart voor de religieuze en profane liefde, zoals wij het allemaal wel kennen. Niet in iedere cultuur telt dit, in het oosten staat het hart symbool voor intelligentie en wijsheid. Het staat symbool voor liefde, omdat ze in het verleden dachten dat al uw emoties uit uw hart kwamen. Zo gaat uw hart sneller kloppen wanneer u verliefd bent. Dus een hartje gebruiken in uw zelfgemaakte sieraad is zo gek nog niet. Wij bieden ook alle producten aan om sieraden mee te maken, denk aan draad, kettingen, maar ook de gereedschappen die u nodig heeft zoals tangetjes en nog veel meer. Dan wens ik u heel veel plezier met het maken van een prachtig cadeau.

Groetjes Bente

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss