Sorteer op

Piercings ~ RVS Navel piercing

Piercings RVS

Op deze pagina ga ik vertellen over piercings. Vaak wordt er gedacht bij piercings dat die door een lip, neus of door de navel heen zitten. Echter, zijn oorbellen ook piercings en, omdat het grootste gedeelte in Nederland een piercing dragen is het ook handig als er meerdere en verschillende soorten piercings beschikbaar zijn. Zelf heb ik ook een aantal piercings, ik heb namelijk in elk oor 3 gaatjes en ik heb nog een helix in mijn oor. Voor deze zeven gaatjes vind ik het altijd leuk om verschillende oorbellen te dragen.
Wij verkopen dan ook op onze website verschillende soorten oorbellen. Dit is zodat er voor iedereen wat te vinden is. Ook verkopen we navel piercings. Wij verkopen deze in verschillende kleuren.

RVS Navel piercing

Een belangrijk iets over de navel piercing is dat het niet erg als de wond een tijdje rood blijft. Ieder huid type is anders en reageert ook anders op zoiets. Het is belangrijk om met schone handen de wond te benaderen en schoon te maken. Het is belangrijk om niet aan de wond zitten te krabben of te pulken. Daarnaast is het ook belangrijk om niet op de wond te gaan slapen, dit is ook behoorlijke pijnlijk. Het wisselen van sieraad is niet mogelijk als de wond nog niet helemaal genezen is. daarnaast is het ook belangrijk om geen nep goud, zilver of iets in die richting ook te dragen. RVS is een metaal die wel gebruikt kan worden, maar denk er goed over na van welk materiaal u geen allergische reactie krijgt.
Het is daarnaast ook belangrijk om de eerste tijd geen strakke kleding te dragen. Dit is, omdat de wond anders gaat irriteren. Een riem is ook niet handig om te dragen, dit zorgt ook voor de nodige irritaties. Als de wond een goede nazorg krijgt kan die binnen 2 tot 3 maanden genezen zijn en kunt u daarna weer dragen wat u zelf wilt.

Navel piercing en verzorging

Ik hoop dat u dit stukje over een navel piercing interessant vond. Het is namelijk belangrijk om die wond goed schoon te houden en niet onnodige te irriteren. Als u nog vragen heeft over de nazorg of over het sieraad kunt u altijd per mail contact met ons opnemen. Wij willen u met alle liefde helpen en informeren waar dat nodig mocht zijn. Voor nu wens ik u veel plezier met uw piercing en het dragen van het sieraad.


Groetjes Jorieke, stagiaire International Business Studies

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss