Sorteer op
Sorteer op

Kralenkapjes Zilver kleur

Deze mooie kralenkapjes, Kroonkapjes of wel kralenhoedjes of kroon kraaltjes genoemd, zijn een prachtige versiering boven en onder een kraal. Ze worden ook wel gebruikt als hoedje boven aan  een zelfgemaakt engeltje van kralen of als voetje van een zelfgemaakt parfum flesje voor een poppenhuis of een muizenhuisje

Sieraden maken met kralenkapjes

Natuurlijk worden ze ook veel gebruikt bij het maken van sieraden zoals oorbellen en kettingen en armbandjes. De kralenkapjes van 't Kralenstulpje zijn voor al deze leuke hobby's te gebruiken en gelukkig hebben we heel veel soorten, kleuren en maten! Knutsel maar raak met de kralenkapjes van 't Kralenstulpje.

Hoedenspelden maken met kroonkapjes of kralenkapjes

Heeft u zelf wel eens hoedenspelden gemaakt? Dat kan heel eenvoudig met hoedenspelden van 't Kralenstulpje, kralen, kralenkapjes en rubberen oorbellen stoppers. Dat worden echte blikvangers!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss