Sorteer op

Swarovski en Preciosa Kristal diversen

Bij ons bieden we een enorme verscheidenheid aan artikelen aan. U bent waarschijnlijk bekend met de meest gebruikte artikelen zoals facethangertjes en tangetjes om sieraden te maken. Maar we verkopen ook verschillende soorten Swarovski en Preciosa kralen. U kent waarschijnlijk de namen, maar weet u ook wat ze betekenen?

Swarovski staat bekend om luxe goederen zoals juwelen, kristallen en haute couture. Het is tevens een merk dat luxe producten produceert. Het bedrijf is opgericht in 1895 door Daniel Swarovski in Oostenrijk. Ze zijn vooral beroemd om hun kristalbewerking, maar produceren ook verrekijkers, telescopen en geweerkijkers.

Preciosa is Spaans voor "kostbaar." Mensen noemen soms hun baby meisje ook "Preciosa," wat waardevol, dierbaar of kostbaar betekent.

Groot aanbod van kralen

Op onze webshop bieden we een uitgebreid assortiment kralen aan, waaronder Preciosa kralen in ronde vorm. Deze ronde kralen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zoals 12 mm en 4 mm. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte optie of kunt u verschillende maten combineren bij het maken van een sieraad.

Verschillende kleuren kraaltjes

Onze kralen zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende maten, maar ook in prachtige diverse kleuren. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit zwart, geel, oranje, en nog veel meer. Voor iedereen is er wel een passende kleur te vinden. Het geldt vaak voor al onze kralen op de website dat ze ook in andere kleuren of maten te bestellen zijn. Zowel Swarovski als Preciosa kralen zijn verkrijgbaar in bicone-vorm. Bicone-kralen zijn tolvormige kralen die veel worden gebruikt bij het maken van zelfgemaakte sieraden. U ziet ze ook vaak in winkels als onderdeel van armbanden of kettingen.

Deze vorm geeft een mooie luxe uitstraling en een prachtige glans. Bicone-kralen zijn beschikbaar in maten variërend van 4 mm tot 10 mm en alles daartussenin.

Een interessant weetje is dat Swarovski-kralen bekendstaan om hun hoge prijs, maar hoewel ze prachtig zijn, kunt u ook kiezen voor de iets minder prijzige Preciosa-kralen. Preciosa wordt ook wel het zusje van Swarovski genoemd en biedt een vergelijkbaar schitterende uitstraling. Preciosa heeft echter een iets beperkter kleurenpalet. We hebben ook kralen in andere vormen, zoals bloemetjes.

Ik denk dat er voor iedereen iets tussen zit om lekker mee aan de slag te gaan. Wees creatief, laat uw creativiteit de vrije loop, en ik wens u veel plezier bij het maken van uw sieraden.

Geschreven door Bente van Vondel, Stagiaire International Business Studies

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss