Sorteer op
Sorteer op

Swarovski en Preciosa Kristal diversen

Zoals u misschien wel weet bieden wij echt enorm veel verschillende artikelen aan. Nou kent iedereen wel de meest gebruikte artikelen zoals de facethangertjes of de tangetjes waarmee u sieraden kunt maken. Maar ook verkopen wij meerdere Swarovski en Preciosa kralen. U kent de namen vast wel, maar weet u ook wat het betekent?

Swarovski staat synoniem voor luxe goederen zoals juwelen, kristallen en haute couture. Ook is Swarovski een merk, dat zoals u misschien wel kon raden, welke luxe goederen produceert. Ze zijn vooral bekent van het kristal bewerken, maar het bedrijf produceert ook verrekijkers, telescopen en geweerkijkers. Het bedrijf is al opgericht in 1895 door Daniel Swarovski, in Oostenrijk.

Preciosa is Spaans voor kostbaar. Ook noemen mensen hun baby meisje soms Preciosa. Dan betekent het waardevol, dierbaar of terwijl Kostbaar.

Groot aanbod van kralen

Nu hebben wij op onze webshop een flink uitgebreid aanbod van kralen. Zo hebben wij de Preciosa kralen in een ronde vorm te koop. Deze ronde kralen zijn er in verschillende maten zoals, 12mm maar ook 4 mm. Zo is er keuze voor iedereen of is het misschien leuk om te combineren tijdens het maken van een sieraad.

Verschillende kleuren kraaltjes

Maar niet alleen hebben wij verschillende maten, ook hebben wij super mooi en diverse kleuren. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit zwart, geel, oranje etc. Zo zit er voor ieder wel een kleur tussen. Vaak geld het voor al onze kralen op de website dat ze ook in een andere kleur of maat te bestellen zijn. Zowel de Swarovski en de Preciosa kralen zijn verkrijgbaar in een bicone vorm. Bicone zijn tol vormige kralen die veel worden gebruikt als iemand zelf sieraden wil maken. Maar ook zie je deze vorm kralen als snel in de winkel liggen aan een armband of ketting.

Deze vorm zorgt voor een mooie luxe uitstraling en geven een prachtige glans. Deze vorm kralen hebben we in de maten 4mm tot en met 10mm en alles daar tussen.

Nog een  leuk weetje is dat zoals u misschien wel weet de Swarovski kralen erg duur zijn, maar alhoewel deze prachtig mooi zijn kunt u ook kiezen voor de minder prijzige kraal namelijk de Preciosa. Preciosa word ook wel het zusje van Swarovski genoemd, ook een schitterend mooie uitstraling en lijkt er erg op, wel heeft Preciosa een wat kleiner kleuren pallet. Ook hebben we de kralen nog in andere vormen zoals bloemetjes. Ik denk dat er wel iets voor u tussen zit om lekker mee aan de slag te gaan. Wees creatief, leeft u zich uit en dan wens ik u heel veel plezier.

Geschreven door Bente van Vondel Stagiaire International Business Studies

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss