Sorteer op
Sorteer op

Briolette top facet kristal kralen 8 x 6mm

Briolette kralen armbandjes

Deze foto is gemaakt door Wendy van Zinzo.shop

Bent u op de hoogte van de huidige sieradentrends met betrekking tot kralen? Dan zijn onze briolette top facet kralen u waarschijnlijk niet ontgaan! Deze prachtige kralen hebben een schitterende glans in daglicht en zijn bovendien zeer betaalbaar.

Betaalbare kralen

De naam "kristal" in onze briolette top facet kristal kralen is zeker geen toeval. Facetkralen worden namelijk op een speciale manier geslepen, waardoor ze uit meerdere hoeken bestaan. "Facet" verwijst naar de vele hoeken die aanwezig zijn op deze kralen. Door deze hoeken wordt het daglicht gereflecteerd, wat resulteert in een schitterende glans. Deze glans geeft de facetkralen een chique en luxe uitstraling. Als u dol bent op sieraden met diamanten, dan zijn deze kralen een prachtige toevoeging om uw eigen sieraden mee te creëren en te combineren met uw huidige collectie.

Tijdloze facet kralen verwerken in uw sieraden!

De facetkralen zijn tijdloos en kunnen met elke outfit gedragen worden. Ze geven uw look net dat beetje extra! We bieden deze kralen aan in verschillende maten, namelijk 4 x 3 mm, 6 x 4 mm en de variant waar u momenteel naar kijkt, 8 x 6 mm. Dit is het grootste formaat dat we momenteel in ons assortiment hebben. Het is een geweldige keuze als u van sieraden houdt die net iets meer opvallen dan de rest. Bovendien schitteren ze prachtig, wat uw sieraad helemaal afmaakt!

Wees creatief en neem vooral een kijkje op onze website om te zien hoe u de briolette top facet kralen 8 x 6 mm wilt combineren. Denk aan acrylkralen, edelsteenkralen, glaskralen en aluminiumkralen. U kunt uw sieraad volledig aanpassen aan uw eigen smaak. Veel plezier met het creëren van uw eigen unieke sieraad!

Geschreven door Jamila, stagiair vestigingsmanager groothandel.

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss