Sorteer op
    1 - 120 van 133 resultaten
  • 1
  • 2

Briolette top facet kristal kralen 8 x 6mm

Briolette kralen armbandjes

Deze foto is gemaakt door Wendy van Zinzo.shop

Bent u op de hoogte van de huidige sieradentrends met betrekking tot kralen? Dan zijn onze briolette top facet kralen u waarschijnlijk niet ontgaan! Deze prachtige kralen hebben een schitterende glans in daglicht en zijn bovendien zeer betaalbaar.

Betaalbare kralen

De naam "kristal" in onze briolette top facet kristal kralen is zeker geen toeval. Facetkralen worden namelijk op een speciale manier geslepen, waardoor ze uit meerdere hoeken bestaan. "Facet" verwijst naar de vele hoeken die aanwezig zijn op deze kralen. Door deze hoeken wordt het daglicht gereflecteerd, wat resulteert in een schitterende glans. Deze glans geeft de facetkralen een chique en luxe uitstraling. Als u dol bent op sieraden met diamanten, dan zijn deze kralen een prachtige toevoeging om uw eigen sieraden mee te creëren en te combineren met uw huidige collectie.

Tijdloze facet kralen verwerken in uw sieraden!

De facetkralen zijn tijdloos en kunnen met elke outfit gedragen worden. Ze geven uw look net dat beetje extra! We bieden deze kralen aan in verschillende maten, namelijk 4 x 3 mm, 6 x 4 mm en de variant waar u momenteel naar kijkt, 8 x 6 mm. Dit is het grootste formaat dat we momenteel in ons assortiment hebben. Het is een geweldige keuze als u van sieraden houdt die net iets meer opvallen dan de rest. Bovendien schitteren ze prachtig, wat uw sieraad helemaal afmaakt!

Wees creatief en neem vooral een kijkje op onze website om te zien hoe u de briolette top facet kralen 8 x 6 mm wilt combineren. Denk aan acrylkralen, edelsteenkralen, glaskralen en aluminiumkralen. U kunt uw sieraad volledig aanpassen aan uw eigen smaak. Veel plezier met het creëren van uw eigen unieke sieraad!

Geschreven door Jamila, stagiair vestigingsmanager groothandel.

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss