Sorteer op

Organza zakjes 15 x 20 cm

Deze maat organza zakjes zijn geschikt voor potten bodycrème of flesjes shampoo; er passen zelfs kleine boekjes in! Het zijn wat grotere tule gaas zakjes, gemaakt van hetzelfde stof als een bruidssluier, en zijn daarom ook erg geschikt om cadeautjes in te doen bij bruiloften en trouwerijen. Houd er wel altijd rekening mee dat er zo'n anderhalf tot 2 cm boven het lintje zit, dus de binnenmaat is iets kleiner. Het lintje kunt u aantrekken waardoor het zakje sluit. Aan het lintje bevestigt u eenvoudig een labeltje waarop u bijvoorbeeld een naam kunt schrijven. De maten van de zakjes zijn van het gehele zakje.

Organza cadeau zakjes

De aantallen van de organzazakjes zijn bij benadering 50 of 100 stuks. Kleinere aantallen worden handmatig geteld. Er kan een afwijking inzitten van maximaal 5% meer of minder. Houdt u hierbij rekening wanneer u precies 100 of 50 stuks nodig hebt! Hier is de prijs dan ook naar. Dit geldt niet voor de luxe zakjes.

Voile zakje of juwelen zakjes

Ook kan het zijn dat er bij enkele zakjes een paar mm tot een cm afwijking zit in de maat. Het is allemaal handwerk. Wilt u hier alstublieft rekening mee houden? Ook dit geldt niet voor de luxe zakjes en nogmaals, hier is de prijs ook naar!

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss